Новият сезон на най-българското риалити Фермата ще се различава сериозно

...
Новият сезон на най-българското риалити Фермата ще се различава сериозно
Коментари Харесай

Никой не очакваше, но новият сезон на "Фермата" ще бъде... ВИДЕО

Новият сезон на най-българското риалити " Фермата " ще се разграничава съществено от предходните – по този начин проехтява първият тийзър за тази година.

Под мотото " Нишката на живота ", деветият сезон на " Фермата " се обрисува като нещо изцяло ново и завладяващо, което ще прикове феновете пред екрана.

Победителката в осмия сезон, със слоган " Мостът на времето ", бе 25-годишната Веселка от село Борима, която е майка на 3 деца, тя също бе победител и във " Фермата " 5.

В осмия сезон на " Фермата " участваха както нови герои, по този начин и участници от предходните сезони – Чавдар, Яни, Дидо от D2, Гуспата, Хепи Ванче, Валерия Дочева и други.

В наближаващия сезон, информацията за участниците се крие в цялостна загадка. Техните имена ще бъдат разкрити през есента, когато стартира предаването. Въпреки това, от предаването би трябвало да се приготвят за борбата за гледаемост с конкурентното предаване " Игри на волята ". За да привлекат вниманието на феновете, този път спортното съревнование ще включи и известни персони за да притегли техните почитатели пред дребния екран.

Риалитито Фермата излиза за първи път на екрана през 13-ти септември 2015-та година. Подобен формат се излъчва допълнително от 30 страни по света. Продуценти, а и водещи са Иван Христов и Андрей Арнаудов, известни като Иван и Андрей от Сблъсък.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Чавдар Яни дидо D2 Гуспата Хепи Ванче Валерия Дочева Фермата Иван Христов Андрей Арнаудов Сблъсък Игри на волята
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР