Новият сезон на любимото музикално шоу по bTV – “”,

...
Новият сезон на любимото музикално шоу по bTV – “”,
Коментари Харесай

DARA за новия сезон на „Гласът на България“: Има чудесни певци, конкуренцията е голяма

Новият сезон на обичаното музикално шоу по bTV – “”, стартира на 12 септември, неделя, тъкмо в 20:00 часа. Тази година треньори са обичаните български музиканти Любо Киров, Галена, DARA и Мастър Иван Лечев, които ще дадат всичко от себе си, с цел да бъде удоволствието за участниците и за феновете пред екраните цялостно.

За страстите и отговорността да бъде част от екипа на шоуто през днешния ден в „ Тази заран “ показа атрактивната изпълнителка DARA.

„ Чувствам се прелестно! С другите ментори се сближихме и станахме като семейство “, призна певицата, която на следващия ден навършва 23 години.

Тя добави, че да си на стола в предаването не е по-лесно, а в противен случай – по-отговорно, тъй като да помагаш на хората е сериозна задача.

„ Очаква ни доста добър сезон, тъй като конкуренцията е огромна. Беше ми мъчно да се възпирам и да не натискам бутона. Бих взела в моя тим хора с темперамент. Смели персони, които желаят да се заявят. Някои претенденти нямат религия в себе си и там е нашата роля – да ги подкрепим “, разясни DARA.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР