Новият сезон на готварското шоу на шеф Манчев “Черешката на

...
Новият сезон на готварското шоу на шеф Манчев “Черешката на
Коментари Харесай

Мисис България опита да спечели шеф Манчев с прелести в “Черешката на тортата”

Новият сезон на готварското шоу на началник Манчев “Черешката на тортата ” по Нова телевизия стартира с забавна екзотика. Мисис България 2022 Манита Вартан спретна обичайно арменско меню, от което даже самия кулинарен специалист се изненада и призна, че е научил нови неща. “Аз се усещам колкото арменка, толкоз и българка ”, призна Манита.

Акцентът обаче беше подложен на различен забавен детайл от снимането на готвенето. Мисис България се появи в кухнята си в блуза със обилно деколте и разгласи, че това е специфичен привет за началник Манчев. “Надявам се да ме вземе за асистентка в предаването ”, съобщи госпожа Вартан.

“С тази униформа – напряко ще те взема за началник ”, разяснява началник Манчев без да се развълнува доста от провокациите на миската. Манита пък съобщи, че съгласно нея е мит, че миските не могат да готвят и имено “Черешката ” го е потвърдила в предходните си издания, където е имало много красиви участнички с корони от състезания.

Като изключим обаче, че напазарува сама и не не помни и наровете, които имат символно значение за арменската традиция, Манита Вартан получи много сериозна помощ от свекървата си. Това беше маркирано и от началник Манчев.

В първата седмица на новия сезон на предаването му, останалите участници са павицата Катя Близнакова, артистът Калоян Катинчаров, някогашната участничка в Hell’s Kitchen България Деси Цонева и футболният треньор Вили Вуцов. Те останаха много сюрпризирани от арменската вечеря, въпреки и някои от тях да регистрираха, че на трапезата ястията са били прекалено много и резултатът се е позагубил.

PETEL.BG

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР