Новият сериал на Нова телевизия Лъжите в нас вече чука

...
Новият сериал на Нова телевизия Лъжите в нас вече чука
Коментари Харесай

Радост за зрителите: Невероятната Йоана Буковска се завръща ...

Новият сериал на Нова телевизия " Лъжите в нас " към този момент чука на вратата, а в актьорския състав ще забележим добре познати и обичани лица, огромна част от които - участници и в паметния " Откраднат живот ". Една от тях е актрисата невероятната Йоана Буковска, която бе и от емблематичните облици в здравната поредност.

Този път обаче, няма да я забележим в бяла престилка, нито пък в облик, подобен на предходния, с който направи възторг. Сега чаровната актриса ще блесне в изцяло нова светлина - тази на прокурор .

" Аз съм една от положителните приятелки на фамилията и по-скоро на дъщерята. Аз съм на страната на правораздаването, с което фамилията се сблъсква. Играя ролята на прокурор Адриана Чуковска и то от Върховна прокуратура. Това ме накара да изкарам интензивен курс по право. Необходимо ми беше, с цел да знам през какво е предходна героинята ми, с цел да съм съответна в ролята ми. Изключително забавна ми е ролята и друга от всичко, което съм играла до момента ", показа неотдавна в " На кафе " Буковска-Давидова.



Изминалата година е била една от най-натоварените, само че и ползотворни за звездата от " Откраднат живот ". " Миналата година е връх за мен и дружно със сериала съм взела участие в пет плана.

Това е връх за моят живот, а аз съм актриса от 30 години и това не ми се е случвало. Един гръцки филм, един американски и останалите са български. Оформям се като една балканска актриса.



Миналата година имах присъединяване в македонски филм. За гръцкия филм ми се обади Иван Тонев, продуцент от българска страна в тази балканска ко-продукция. Режисьор, продуцент и сценарист е Мария Дуза и филмът се споделя " Зима с Валмира ". Много човешка, същинска и вълнуваща история. За присъединяване ми се наложи да проговоря на гръцки за два месеца ", посочи тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР