Новият секссимвол на българското кино Даниел Върбанов от сериала на

...
Новият секссимвол на българското кино Даниел Върбанов от сериала на
Коментари Харесай

Макарена и Баян от „Войната на буквите“ се обичат до полуда в реалния живот


Новият секссимвол на българското кино Даниел Върбанов от сериала на Българска национална телевизия „ Войната на буквите “ разруши редица дамски сърца предходната седмица, откакто показа, че има сериозна другарка.

 



Сега към този момент е ясно и кое е момичето до него. Александра Лашкова, която извършва ролята на Макарена – млечната сестра на Баян, е изгората на Върбанов.

И двамата учат дружно в НАТФИЗ, където в действителност се случва и запознанството им. Те са в четвърти курс и са в класа на проф. Атанас Атанасов.

 



Според мълвата връзката им датира от 2021 година, което значи, че не става въпрос за обич от пръв взор.

Двамата дойдоха дружно на премиерата на сериала, която се състоя точно на Йордановден – 6 януари. Тогава обаче този факт не впечатли съвсем никого, защото тогава младите артисти към момента не бяха толкоз известни за необятната аудитория.

 



Още след излъчването на първия епизод на сериала обаче, хората започнаха да разпитват за момчето, което играе ролята на Баян.

Представителките на нежния пол пък се заинтересуваха дали артистът е привързан и в случай че е, дали връзката му е сериозна.

 

Някои заподозряха, че обичаната на Върбанов е Мина Каукова, която също му е колежка в НАТФИЗ. Макар Даниел да е непосредствен с нея, двамата не са във връзка. Неговата обичана е друга колежка – Александра, която влезе в ролята на Макарена – дъщерята на дойката на Баян.

Химията посред им си проличава и на екран и не е изключено точно това да е натежало, когато са ги избирали за функциите.

 

Лешкова е родом от Мездра, само че се мести в София поради НАТФИЗ. Двамата с Върбанов не крият връзката си, само че и не я обявяват ненужно. На всички фотоси от премиерата на сериала театралничат един до различен, което демонстрира, че държат на връзките си, само че не парадират с тях.

 

Двойката са разгласили единствено две общи фотоси в профилите си в обществените мрежи, които са общодостъпни – от пътешестване зад граница. На единия от фрагментите Даниел целува Александра, а на другия и двамата театралничат по много артистичен метод, подхождащ на специалността им.

Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР