Новият председател на Съвета на директорите на Ботев (Пловдив) -

...
Новият председател на Съвета на директорите на Ботев (Пловдив) -
Коментари Харесай

Новият силен човек в Ботев: Моделът Бащица в българския футбол приключи

Новият ръководител на Съвета на шефовете на Ботев (Пловдив) - Радослав Кошински, предизвести всички тимове в страната, че моделът " Бащица " към този момент е минало и всеки е изправен пред заплахата да последва ориста на ''Левски'' и Дунав Русе, които изпитват изключителни проблеми във финансово отношение.

„ Всеки тим в България го грози ориста на ''Левски'', на Дунав и на другите български тимове, които взеха да окапват един по един, заради елементарния факт, че по този начин нареченият модел „ Бащица “ в българския футбол към този момент завърши. Очевидно е, че в света се задава нова икономическа рецесия. България няма да я подмине. Бизнесът стартира да гледа от ден на ден и по-консервативно на своите разноски ", показа той пред радио " Пловдив " за предаването " Антена спорт ".

" Разходите за българския футбол на практика са невъзвръщаеми, тъй че чакам това да се случи като пандемия в българския футбол ", разкри мрачната си прогноза Кошински.

" Пътят оттук насетне е не да търсим новия бащица, който да вземе да налива шестцифрени суми абсолютно, безпределно и против тях да не получава нищо, а българските клубове би трябвало да стартират да разсъждават като едни търговски сдружения, да стартират футбола да го виждат като един артикул и да стартират да търсят всички способи за образуване на лични доходи, както го вършат тимовете в положителните шампионати “, съобщи ръководителят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР