Новият пакет с минути за разговори, SMS-и и данни струва

...
Новият пакет с минути за разговори, SMS-и и данни струва
Коментари Харесай

Виваком предложи евтин роуминг в Западните Балкани

Новият пакет с минути за диалози, SMS-и и данни коства 4 лева дневно

Виваком предложи пакет с преференциални условия за роуминг в страните от Западните Балкани

Край на скъпия роуминг в страните от Западните Балкани разгласи през седмицата Виваком. Компанията предложи нов пакет с преференциални условия за диалози, пращане на SMS-и и прилагане на мобилен интернет в района.

Пакетът включва 100 минути за изходящи диалози, 100 SMS и 100 MB дневно и от него могат да се възползват клиенти на Виваком, пътуващи в Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Македония, Сърбия и Черна Гора.

Цената на пакета е 4 лева с Данък добавена стойност дневно и се начислява единствено, в случай че има осъществени изходящи диалози, изпращане на SMS или прилагане на мобилни данни. Цените за входящи диалози остават непроменени. Клиентите могат да заявят прилагане на новия пакет с позвъняване на оператор, като това не води до обвързване със срочен контракт или удължение на настоящия контракт.
още по тематиката
Включените минути, SMS и мобилни данни са годни при прилагане на преференциални оператори. За Албания това е Vodafone, за Босна и Херцеговина – m:tel (Mobis), за Косово – Monaco Telecom, за Македония – T-Mobile, за Сърбия – Telenor, и за Черна Гора – също Telenor.

Стандартните цени без задействан пакет за роуминг в тези страни стартират от 2,29 лева за минута диалог, от 0,59 лева за изпратен SMS и от 14,99 на МВ, припомниха от Виваком.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР