Новият отбор на мечтите“ на ITV Бен Шепърд и Кат

...
Новият отбор на мечтите“ на ITV Бен Шепърд и Кат
Коментари Харесай

Вътре в любовния живот на Бен Шепърд от X-rated признанието зад телевизионния успех до страховете от афера на съпругата

Новият „ тим на фантазиите “ на ITV Бен Шепърд и Кат Дийли ще създадат формалния си дебют в This Morning през днешния ден.

Динамичното дуо беше оповестено като заместници на Phillip Schofield и Holly Willoughby по-рано тази година след месеци на спекулации. Споделяйки вълнението си, някогашният водещ на Good Morning Britain Бен сподели: „ Аз съм огромен почитател на Cat – тя е просто брилянтен ефирен оператор. Обичах да се разсънвам с нея [в SM:TV Live], тъй че шансът да работим дружно е в действителност занимателен. "

Бен стартира в Канал 4 с The Bigger Breakfast, по-късно набъбна с почитатели, представяйки GMTV и GMB, а също по този начин е водещ на шоуто за игри Tipping Point. Но по какъв начин наподобява животът му надалеч от камерите? 49-годишният е женен за брачната половинка си Ани Пъркс от съвсем две десетилетия и имат двама сина, Джак и Сам.

Бен реализира огромния си пробив през 1998 година, когато показа Bigger Breakfast по Channel 4, дружно с Дермът О'Лиъри, и продължи да има сполучлива кариера в малкия екран. Докато страстт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР