Новият наставник на Славия, Хосе Мария Бакеро, беше официално представен

...
Новият наставник на Славия, Хосе Мария Бакеро, беше официално представен
Коментари Харесай

Бакеро: Искам да превърна Славия в още по-професионален клуб

Новият ментор на Славия, Хосе Мария Бакеро, беше публично показан на обичайна конференция преди старта на подготовката на " белите ". Испанецът акцентира, че идва с концепцията да трансформира Славия в още по-професионален клуб, употребявайки наученото в Барселона. 

„ Благодаря на президента на Славия за посрещането. Това е клуб с огромни обичаи, клуб, който обича да работи с млади играчи. Имам визия за метода на игра на Славия. Когато президентът ми предложи тази опция, си споделих, че е време. В живота би трябвало да се употребяват тези шансове. Мисля, че с моя опит мога да оказа помощ на отбора да е конкурентен и да се показва на равнище. Искам да употребявам методологията на Барселона за развиване на играчите. Това ме стимулира и по тази причина съм тук. Искам да трансформира Славия в още по-професионален клуб “, стартира испанецът.

„ Целта е да сме оптимално професионални и да се конкурираме сполучливо с всички. Искам да се издигнем на по-високо равнище като характерности и като колектив. Преди доста години думата триумф означаваше за мен да се подобряваш. Затова постоянно ще желая от играчите да дават 100% във всеки двубой. Искам да пресъздадем методологията, която познавам за работа, с цел да наподобява отборът, както аз желая. Не би трябвало да забравяме и публиката, тъй като тя би трябвало да е удовлетворена от представянето на Славия “.

„ Трябва да разберем процесите на образуване. Целта е да изградим тези момчета като експерти. Трябва да сме спокойни и търпеливи към тях и малко по малко да ги интегрираме в мъжкия футбол, което не е елементарно. Искаме самите млади футболисти да играят повече и последователно да станат гръбнака на тима “.

„ Моят наследник показва качества, с цел да се състезава в България. Щастлив съм, че е дружно с мен. Няма да имам друго отношение към сина спрямо другите играчи. Все отново съм благополучен, несъмнено, той ми е наследник “.

„ Изживяхме страхотни моменти с Христо Стоичков, той е същинска легенда, международна такава. Има доста мощен темперамент. Спокойно мога да го нарека същински другар и отвън терена “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР