Новият мъж на Златка Райкова я зарадва със скъпи бижута

...
Новият мъж на Златка Райкова я зарадва със скъпи бижута
Коментари Харесай

Край на гладните времена с Благой: Арменец закичи Златка с бижута за 100 бона

Новият мъж на Златка Райкова я зарадва със скъпи бижута за към 100 000 лв.. 27-годишният арменец, който симпатизира на Русия и Путин, не пести пари за любовницата си и бързо я закичи с две гривни „ Картие ” и златен „ Ролекс ” за общо 93 000 лв., писа „ Уикенд ”.
 

Бившата на Благой Георгиев – Джизъса сама се похвали с накитите, с които е неразделна и даже върви на фитнес с тях. Бедният Благой не й правеше такива дарове, само че актуалният й обичан е от много заможно семейство и пръска луди пари по русокоската. Плеймейтката и новият й са на следващия си воаяж, като този път дестинацията е Дубай. Изкусителката разгласява в обществените мрежи видео със скъпата кола на мургавелкото, като подчертава на номера на автомобила, който се състои от 6 идентични букви „ К ”. Само идентичният номер на автомобила коства 10 бона. Двойката мина през ВИП-а на летището, а пазарджиклийката се похвали, че е облечена от глава до пети с „ Диор ”.

На дясната ръка н а Русата Златка се мъдрят две емблематични гривни на „ Картие ”. Едната е на стойност 9500 лв., а другата коства 13 900 лв.. Третото украшение е златен часовник „ Ролекс ”, чиято цена е 35 000 евро. Общата цена на армаганите, с които се е закичила е тъкмо 93 бона, сподели инспекция на „ Уикенд ”. Това е оскъдна сума за смуглия плейбой, който е прочут като „ Кралят на черното тото ”.

Райкова е доста щастлива, че още веднъж води първокласния метод на живот, който й липсваше по време на връзката й с Благой и предходния й избраник – ММА боецът Георги Валентинов. Близки до модифицираната силиконка издават, че тя не е влюбена в Карен, само че се е хванала с него единствено и единствено да нервира Джизъса, който й изневери и я заряза. Златка хем си мислела, че прави на инат на Блажко, хем се облагодетелства финансово около любовната си случка.

Карен е с съвсем 10 години по-малък от кака си Златка. Милионерът е не по-малко черен от Благой и има същите огромни бели зъби като някогашния футболист. „ Явно Райкова си пада по такива. Поне към този момент смени спортните екипи си с маркови одежди, тъй като преди носеше единствено спортните облекла, които шие ” – смеят се в обществените мрежи.

36-годишната плеймейтка не стопира да се хвали с към този момент високия си стандарт на живот. Припомняме, че до момента в който бяха семейство с Благой, той разчиташе на приходите на Райкова от стилната й марка, както и хонорарите от реклами. Самият той остана без пари след развода си с рускинята Емер Омерова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР