Новият крал на линията Lamborghini е коронясан - Revuelto, и

...
Новият крал на линията Lamborghini е коронясан - Revuelto, и
Коментари Харесай

2024 Lambo Revuelto с 1001 конски сили

Новият крал на линията Lamborghini е коронясан - Revuelto, и е подготвен да крещи още малко, преди ехото на мотора с вътрешно горене да заглъхне в бъдещето.

Добрите хора в Lamborghini от дълго време оповестиха, че Aventador ще бъде последният им V-12 с естествено пълнене. Но тези, които смятаха, че производителят ще понижи броя на цилиндрите, с цел да увеличи успеваемостта на своя правоприемник, се заблуждаваха. Вместо това инженерният екип в Сант`Агата Болонезе е дарил Revuelto с хибридна електрическа система, с цел да увеличи мощността и продуктивността до неземни равнища, което тематично изяснява името му.
 width=
Прозвището Revuelto идва от фамозен бик, който се е биел в Испания в края на XIX век. В превод от испански думата значи " заплетен " или " размесен ".

Новият 6,5-литров V-12 мотор с вътрешно горене L545, инсталиран в средата, е най-лекият и най-мощният, който Lambo в миналото е произвеждало. Сам по себе си той генерира 814 к.с., само че повишен с два предни аксиални флуидни мотора и радиален флуиден електромотор покачва общата мощ до 1001 к.с. и 793 lb-ft въртящ миг.

   width=
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР