Новият капитан на Спартак Варна - Румен Руменов, говори за

...
Новият капитан на Спартак Варна - Румен Руменов, говори за
Коментари Харесай

Румен Руменов: Нашата цел е да останем в елита на България

Новият капитан на Спартак Варна - Румен Руменов, приказва за предаването " Преди кръга " по DIEMA SPORT. Toй показа, че задачата пред тима е оставане в елита на България. Халфът приказва и за идния мач с някогашния му тим Арда. 

" Настроението е леко приповдигнато, само че ние нищо не сме постигнали. Една победа не е нищо. Всеки мач ще излизаме за победа и се надявам да реализираме задачата си - оставане в елита на България ", съобщи Руменов. 

" Доста тежко е гостуването на Арда. Там играх три години. Арда играе добре вкъщи. Ще ни е мъчно, ние елементарен мач нямаме. Все още не сме ги разузнали. Работих малко с техния треньор Тунчев и съм осведомен какво желае от Арда като жанр на игра. Там се работи професионално и са от положителните тимове в нашето състезание. Надявам се да вземем максимума от точки там ". 

" Всички осъзнават каква е обстановката. Дойдоха доста нови момчета. С тях е говорено, раздават се и демонстрират най-хубавото от себе си ". 

" Да си капитан на всеки един тим е отговорност и привилегия. Капитанската лента ме стимулира да демонстрирам най-хубавото от себе си. Свикнах бързо с методите на Димитър Димитров. Той е измежду най-хубавите български треньори. Привилегия е да се работи с него ", съобщи Руменов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР