Новият Jeep Avenger спечели широко признание в индустрията, спечелвайки множество

...
Новият Jeep Avenger спечели широко признание в индустрията, спечелвайки множество
Коментари Харесай

Jeep® Avenger MY24 вече може да се поръчва с пълна гама като задвижване

Новият Jeep Avenger завоюва необятно самопризнание в промишлеността, спечелвайки голям брой награди, в това число влиятелната Европейски автомобил на годината за 2023 година, Най-добър фамилен SUV в в състезанието Woman’s World Car of the Year 2023 и Електрически автомобил на годината в премиите на Top Gear UK. Представен на автомобилното ревю в Париж предходната година, Европейският автомобил на годината 2023 събра над 40 000 поръчки и изигра основна роля за увеличение на каузи на Jeep в сегмента B-SUV в Европа.

Ерик Лафорж, началник на марката Jeep в Европа, разяснява: „ Ние сме толкоз горди от всепризнатия триумф на новия Jeep Avenger в Европа с към този момент регистрирани повече от 40 000 потребителски поръчки. Сега разширихме нашето предложение с цялостно многообразие от задвижващи елементи, в комбиниране с нови равнища на съоръжение и оферти за варианти като „ Open-Air Sky Roof “, с цел да подобрим детайла на свободата на избор в ДНК на марката Jeep ”

Цялостно предложение за задвижване
Новият Jeep Avenger, Европейски автомобил на годината за 2023 година, е стилен SUV и въплъщава същността на марката Jeep, съчетавайки благоприятни условия, жанр, функционалност и технология в неповторим пакет. Той съставлява въплъщение на " чистата независимост в компактна форма ", предоставяйки фамозното показване на марката Jeep при разнообразни условия, без значение дали на пътя или отвън него.

За да се погрижи да обезпечи многообразие на клиентите, търсещи благоприятни условия, жанр, най-съвременна технология и комфорт в границите на компактни размери, и с цел да им даде опцията да избират сред три разнообразни задвижвания, Jeep разшири гамата на Avenger MY24 с версията e-Hybrid, включваща еко настроено задвижване, която добавя разновидностите със 100% електрически мотор и мотор с вътрешно горене, в сходство с трайния ангажимент на марката към свободата на избор и дава на клиентите гъвкавостта да създадат най-хубавия избор съгласно на техните потребности.

100% електрическата версия разполага с 400-волтов електродвигател, осигуряващ нехаен пробег до 600 км съгласно WLTP стандартите за градско шофиране. Освен това опцията му за бързо зареждане предлага всекидневен пробег от 30 километра единствено за три минути.

Версията e-Hybrid предлага безпроблемно преживяване при шофиране, комбинирайки електрически технологии и мотор с вътрешно горене. Ефективността на автомобила се обезпечава от 1,2-литров, 3- цилиндров мотор с вътрешно горене, 48-волтова литиево-йонна батерия и автоматизирана 6-степенна автоматизирана електрическа скоростна кутия с двоен съединител. Автомобилът е планиран за оптимална горивна успеваемост, което води до 15% понижение на CO2 излъчванията спрямо стандартните мотори с автоматизирана трансмисия.

Бензиновата версия е оборудвана с 1,2-литров бензинов мотор, кадърен да развие оптималната мощ от 100 конски сили при 5500 об/мин и въртящ миг от 205 Нм при 1750 об/мин, с 6-степенна механична скоростна кутия.

Пълна гама, отговаряща на потребностите на клиента
Jeep Avenger MY24 показва усъвършенствания на комфорта, в това число Open-Air Sky Roof за прелестно преживяване при шофиране и електрозадвижвана седалка на лидера с функционалност за масаж и кожени материали, осигуряващи оптимална опора, налични за всички версии на задвижване.

Освен това, в отговор на противоположната връзка от клиентите и изменящите се условия на пазара, Jeep Avenger MY24 минава през развой на опростяване на гамата си, дружно с усъвършенстване на избора на съоръжение и характерности, с цел да се подсигурява, че дава отговор на упованията на всички клиенти. Това улеснява по-плавния развой на взимане на решения за купувачите и подсигурява, че всеки детайл от автомобила е в сходство с практичните и прочувствени потребности на актуалния консуматор.

Това усъвършенстване отразява отдадеността на Jeep към удовлетвореността на клиентите, предлагайки изискана и целенасочена гама дружно с цени, съобразени с това рационално наличие, затова по-достъпни посредством и на синергиите, създадени в границите на стопанската система на мащаба на Stellantis.

Нивото Longitude може да се похвали с впечатляващ набор от функционалности както при екстериора, по този начин и при интериора. Отвън той е оборудван с 16 “ алуминиеви джанти, напълно LED рефлектор за предни фарове, дръжки на вратите в цвета на каросерията и стилни сиви защитни плочи. Интериорът излъчва изискан сексапил с черно табло и комфортни седалки от плат. Заслужаващите внимание характерности включват 10,25 ” радио екран, 7 ” цифров клъстер, круиз надзор, набор от функционалности за сигурност без компромис като самостоятелно спешно прекъсване, различаване на пътни знаци, помощник за поддържане на лентата, помощник за внимание на лидера, надзор при втурване, Selec-Terrain - с цел да обезпечи държанието на автомобила при всевъзможни метеорологични условия и за всевъзможни вероятни терени, задни датчици за паркиране и електрическа ръчна спирачка. Longitude предлага и практични детайли като телематична кутия със свързани услуги. Специално за електрическият модел равнището включва и автоматизиран климатик, безключово придвижване и кабел за зареждане в Mode 3.

Нивото Al????tude може да се похвали с впечатляващ екстериор, включващ 17 “ алуминиеви джанти и привличащи вниманието сребърни защитни плочи. Вътре интериорът показва комбинация от деловитост с премиум седалки от плат/винил и интериорни вложки. Повишената адаптивност на товарното пространство се реализира посредством новаторския пригодим по височина товарен под, допълнен от волан от синтетична кожа за нотка на изисканост. Забележителните функционалности включват удобството на адаптивния круиз надзор (ACC) и най-съвременния 10,25-инчов цифров клъстер.

Нивото Summit се откроява със своите впечатляващи дизайнерски детайли и разширени функционалности. Екстериорът изпъква с впечатляващи 18 “ алуминиеви джанти и Full LED предни светлини и задни LED светлини, добавяйки нотка финес към външния му тип. Отвътре атмосферата е подсилена от многоцветното амбиентно осветяване, което прави Summit отличен избор за тези, които търсят композиция от жанр и разширени функционалности. Електрохромното огледало за назад виждане без рамка прибавя грациозен и актуален щрих към интериора. Вариантът включва авангардни функционалности като безключов достъп и пускане на мотора, комфортно безжично зарядно устройство, наблюдаване на мъртвите зони и 180° задна камера с неповторима вероятност „ аспект от дрон “. Маневрирането става без изпитание с 360° датчици за паркиране, до момента в който автоматизираните дълги светлини и електрически сгъваемите огледала способстват за цялостното улеснение. Електрическата задна врата с Hands free функционалност обезпечава елементарен достъп, а 100% електрическите и е-хибридните версии включват и самостоятелно шофиране от равнище 2 за усъвършенствано преживяване при шофиране.

Jeep Avenger MY24 продължава да предлага алтернатива за мотор с вътрешно горене (ICE). Тази алтернатива към този момент е налична на всички пазари в равнищата Longitude и Altude.

Пътят към електрификацията продължава напред
Марката Jeep твърдо възприема нова парадигма в подвижността, като се концентрира върху напредналите благоприятни условия, комфорта, горивната успеваемост, сигурността, екологичната отговорност и приключенията. Пътуването към електрификация стартира в Европа в края на 2020 година и безпроблемно напредна с консолидираното на 4xe Plug-In Hybrid технология в модели като Compass, Renegade, Wrangler и Grand Cherokee. В сходство с проекта Dare Forward 2030, Jeep самоуверено проектира идната епоха на подвижността, постигайки основни стадии всекидневно с предприемачески дух, който надминава упованията на клиентите. Активно ангажирана в стратегическото създаване на експанзивна и усъвършенствана гама от електрифицирани артикули, марката подробно създава решения, с цел да издигне и усъвършенства своите известни качества.

Тази самодейност освен акцентира уговорката за резистентност, само че също по този начин се стреми да разшири въздействието на марката на пазара. Този визионерски ход значи забележителна крачка напред в пътуването на Jeep към електрификация, отбелязвайки основен миг в неговата история и демонстрирайки непоколебима отдаденост към даването на авангардни, екологични решения за подвижност.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР