Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев и новият треньор

...
Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев и новият треньор
Коментари Харесай

Павел Колев: Приех заради новото ръководство на "Левски"

Новият изпълнителен шеф на " Левски " Павел Колев и новият треньор Георги Дерменджиев отпътуваха за лагера на " сините " в Кипър. На летище София Колев, който преди седмица съобщи, че няма да поема властта на " Герена " поради недоразумение със притежателя Спас Русев и неналичието на гаранции за дългосрочност на плана " Левски ", съобщи, че е трансформирал мнението си поради идването на новото управление. Той не пожела да назове имена, само че се чака новите промени да станат факт на 6 март, когато се привиква Общо заседание на клуба.
Какво реализира Славиша Стоянович за 174 дни в " Левски "? Словенецът към този момент не е треньор на "сините "
Колев посочи, че тактиката на " сините " ще бъде налагането на повече български играчи. Той увери, че Дерменджиев няма да има никакви терзания по отношение на работата си и всички отговорности към УЕФА ще бъдат погасени в точния момент.

Също по този начин досегашният заместник-изпълнителен шеф на БФС разкри, че е разговарял със Станимир Стоилов за треньорския пост, само че той е отказал.
Георги Дерменджиев е новият треньор на " Левски " Славиша Стоянович се насочва към Латвия
Дерменджиев, който е троент първенец на България с " Лудогорец " пък бе безапелационен, че няма да се оправдава, че не той е правил селекцията на отбора.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР