Новият iPhone X, който компанията Apple представи на 12 септември,

...
Новият iPhone X, който компанията Apple представи на 12 септември,
Коментари Харесай

5 достъпни алтернативи на iPhone X

Новият iPhone X, който компанията Apple показа на 12 септември, е един от най-технологичните и мечтани смарт телефони през 2017 година Единственият му минус е високата цена.

Galaxy S8



Именно по-малкият флагман на Samsung, съгласно специалисти, наподобява като съвършен съперник на новия iPhone. И двата смарт телефона са с еднакъв диагонал на екрана. Второ, и при двете устройства има органични матрици, създадени с мощностите на Samsung Display. Трето, всеки телефон е еталонно решение на производителя към днешна дата.

Сред преимуществата на Galaxy S8 пред iPhone X би трябвало да отбележим по-компактния корпус, разследване на огромната повърхност на екрана в съответствие с предния панел, а също по този начин несравнимо по-ниската цена.

Xiaomi Mi Mix 2



Този смарт телефон, показан в деня преди презентацията на iPhone X, е заслужен противник на флагмана от Купертино. Новата разработка на китайците, преди всичко, е привлекателна с това, че съставлява втория представител на линията „ без рамки “ на Xiaomi. Освен това е по-евтин. Xiaomi Mi Mix 2 е направен от керамика.

Вижте още
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР