Новият футболист на Славия Георги Търтов даде интервю за вече

...
Новият футболист на Славия Георги Търтов даде интервю за вече
Коментари Харесай

Георги Търтов: Изключително съм доволен от престоя си в Пазарджик

Новият футболист на Славия Георги Търтов даде изявление за към този момент някогашния си отбор Хебър Пазарджик броени дни преди да премине при " белите ", в което приказва за престоя си на стадион " Георги Бенковски " с екипа на " гробарите ".

В диалога офанзивният футболист разкри, че е останал доста удовлетворен от престоя си в Пазаарджик и добави, че е благополучен от обстоятелството, че е оказал помощ на отбора да извърши задачата си да остане в Първа лига и през идващия сезон.

" Радвам се, че съумях да оказа помощ на тима да извърши задачите си. Изключително съм удовлетворен от престоя си в Пазарджик. Мисля, че тук съумях да се изградя като футболист ", стартира Търтов.

24-годишният състезател разяснява и какво е научил от другите треньори с, които имаше опцията да работи в хода на предходната акция в Хебър.

" Ами мисля че като се изключи първия в елита (Фулвио Пеа) с останалите треньори работих добре и научих доста във всеки един аспект както от Владо Манчев, по този начин и от Любо Пенев. Все отново знаете какви имена са те за българския футбол и на какво равнище са играли. От тях постоянно можеш да попиеш нещо, което да ти е от изгода в кариерата ", разкри състезателят, който осъществя 7 попадения през сезон 2022/23 с екипа на " гробарите ".

Накрая Георги Търтов споделя по какъв начин се е стигнало до прекосяването му в Славия, разкривайки, че столичани са проявявали интерес още през зимата.

" Те имаха интерес и през зимната пауза към мен. Просто по този начин се стекоха събитията и се случи по този начин, че в този момент съумях да мина в клуба ", приключи юношата на Литекс, който е играл още и в ЦСКА, който дефинира като " тима на сърцето си ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР