Новият футболист на Челси Хаким Зиеш призна, че си няма

...
Новият футболист на Челси Хаким Зиеш призна, че си няма
Коментари Харесай

Нов в Челси получи информация, която е брутална обида за британските жени

Новият футболист на Челси Хаким Зиеш призна, че си няма гадже, само че пък наподобява, че ще може сравнителни елементарно да си откри такова. И то в случай че не сериозна другарка, то най-малко такава единствено за секс. Това му изясни някогашният национал на Нидерландия Анди ван дер Мейде. Някогашният нападателен футболист има четири сезона на Острова с екипа на Евертън, а също така игра и за Интер в Италия. Наскоро Ван дер Мейде разноски Зиеш с колата си и му показа своите усещания от дамите в Англия и Италия.

“Дамите в Милано имат повече самоуважение - споделя нидерландецът. - Те не са толкоз лесни. Не можеш да им кажеш “ела тук, хайде в леглото”. Първо би трябвало да ги заведеш на вечеря и след две седмици примерно могат и да ти разрешат нещо. Не и в Англия обаче. Там им купуваш една кола (б.р. има се поради напитката) и готово. Трябваше даже да си изключвам телефона. Луда работа!”, споделя Ван дер Мейде, представен от Спортал.

Любопитното е, че през предходната зима, когато трансфертът на Зиеш от Аякс в Челси беше разгласен, Ван дер Мейде разяснява, че мароканецът е трябвало да избере Байерн (Мюнхен), тъй като лондончани не били водещ тим.

Ziyech and Andy van der Meyde talking about girls and escorts etc
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР