Новият британския премиер Лиз Тръс в първата си официална реч,

...
Новият британския премиер Лиз Тръс в първата си официална реч,
Коментари Харесай

Ето какво обеща новият британски премиер


Новият английския министър председател Лиз Тръс в първата си публична тирада, откакто зае премиерския пост, даде обещание да изведе Обединеното кралство от бурята и сподели, че нейните три целта ще са стопанската система, енергийната рецесия и публичното опазване на здравето, предадоха английските медии. 

Тръс приказва пред " Даунинг стрийт 10 " откакто се завърна от Шотландия, където бе назначена публично на поста от английската кралица Елизабет Втора. Тръс даде обещание напредък на стопанската система, отдаване на приоритет на създаденото в Обединеното кралство и откликване на аспирациите на нацията, само че призна, че страната се сблъсква със мощен световен срещуположен вятър поради COVID-пандемията и войната в Украйна. Великобритания претърпява най-голямата рецесия с цените от десетилетия насам. Инфлацията е над 10 %, а енергийните цени нарастват както за бизнесите, по този начин и за семействата.

" Първо ще направя по този начин, че Англия да проработи още веднъж. Имам самоуверен проект за икономическия напредък посредством понижаване на налозите и промени. Ще понижа налозите, с цел да възнаградя усилената работа и да подтиквам ръководен от бизнеса напредък и вложенията. Ще направя промени в името на моята задача да накарам Обединеното кралство да проработи още веднъж, да строи и да пораства още веднъж ", съобщи Тръс. Тя увери, че ще постави всички вероятни старания хората да не би трябвало да заплащат енергийни сметки, които не могат да си разрешат. Тръс даде обещание и създаване на лечебни заведения, пътища, учебни заведения и широколентов достъп до интернет.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР