Новият автомобил на Макларън за сезон 2023 във Формула 1

...
Новият автомобил на Макларън за сезон 2023 във Формула 1
Коментари Харесай

Новият Макларън излезе на пистата

Новият автомобил на Макларън за сезон 2023 във Формула 1 - MCL60, записа първите си километри на пистата, два дни преди началото на предсезонните проби в Бахрейн.

Макларън показа новия MCL60 предходната седмица в базата си в Уокинг, а през днешния ден в Бахрейн отборът употребява “Сахир ” за снимачен ден.

Правилата позволяват 100 километра пробег в границите на снимачния ден, а на пистата в Бахрейн това се равнява на 18 обиколки, като през днешния ден ще карат и двамата водачи на отбора Ландо Норис и дебютанта Оскар Пиастри.

Новият началник на Макларън Андреа Стела към този момент разгласи, че отборът възнамерява съществени усъвършенствания за MCL60 още при започване на новия сезон във Формула 1.
 Макларън подсети за историята си и сподели MCL60 Макларън подсети за историята си и сподели MCL60
“С оглед на нашето показване предходната година и това на противниците ни, ние имаме капацитет за развиване в доста области - изясни Стела. - Хубавото е, че в множеството от тях постигнахме напредък, като това важи в най-голяма степен за аеродинамиката. Планираме развиване и усъвършенствания по колата още при започване на сезона, тъй че колата, която показахме е насочна точка за развиване. ”
 Първи контакт сред Макларън и Хонда за доставка на мотори Първи контакт сред Макларън и Хонда за доставка на мотори
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР