Новите случаи на коронавирус отново се увеличават, сочат данните от

...
Новите случаи на коронавирус отново се увеличават, сочат данните от
Коментари Харесай

Пак се отчита скок при новите случаи на коронавирус

Новите случаи на ковид още веднъж се усилват, сочат данните от профилирания уебсайт coronavuris.bg. Според статистиката за последното денонощие у нас са открити 267 нови случая. Ден по-рано броят им бе 232.

В същото време обаче има и нарастване в броя на направените PRC проби. За последните 24 часа те са 6526. Предишното денонощие бяха направени малко под 5400 проби.

За миналите 24 часа са умряли още четирима души. С това общият брой на жертвите към този момент е 293. Ден по-рано бяха регистрирани шестима умряли.

До момента в България са открити 8144 случая на ковид. Активните са 3924. Хоспитализирани са 582 пациенти. В интезивни отделения са 28 души. През последните 24 часа са излекувани 86 души.

Най-много нови случаи още веднъж се регистрират в София – 95. На второ място е Варна с 36 позитивни проби. В Пловдив те са 19, в Благоевград 15, в Бургас – 14, в Добрич – 12, в Кюстендил – 11. В София-област са открити 10 нови случая, в Стара Загора и Габрово – по 8, във Велико Търново – 6, в Пазарджик – 5, във Враца, Плевен, Русе и Смолян – по 4. Три са новите случаи в Сливен, по два са регистрирани в Перник, Ямбол и Кърджали. Три области регистрират единствено по 1 нов случай – Видин, Ловеч и Търговище. Не са открити инфектирани в Монтана, Разград, Силистра, Хасково и Шумен.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР