Новите предложения са насочени основно към геймъритеАудио слушалките EMIX H30

...
Новите предложения са насочени основно към геймъритеАудио слушалките EMIX H30
Коментари Харесай

Adata добавя аудио продукти към серията XPG

Новите оферти са ориентирани главно към геймърите

Аудио слушалките EMIX H30 идват с мощен бас и отделящ се микрофон

Тайванският производител на DRAM модули и флаш памети Adata Technology разгласи, че вкарва лични аудио аксесоари към своя XPG бранд. Новите артикули са ориентирани главно към геймъри и включват два модела аудио слушалки и усилвател.

EMIX H30 са аудио слушалки за глава с over-ear дизайн, които идват с мощен бас и 53-мм драйвери, дишаща мемори пяна, употребена за възглавниците на ушите, адаптираща се мека лента за глава и отделящ се микрофон.

EMIX I30 са леки и компактни in-ear слушалки, които също са подобаващи за гейминг. Те имат 13,5-мм драйвери и могат да произведат личен 5,2-канален съраунд тон със мощен тримерен резултат.

EMIX I30 могат да произведат личен 5,2-канален съраунд тон със мощен тримерен резултат

Усилвателят SOLOX F30 е третият артикул, който Adata ще предлага както настрана, по този начин и в комплект с EMIX H30. Той може да бъде употребен като външна звукова карта и усилвател за PC и Mac.

F30 доставя 7.1-канален виртуален съраунд тон и идва с четири авансово заложени аудио режима: игра, филм, музика и глас. Усилвателят има разнообразни благоприятни условия за свързване и може да извежда тон към слушалки и тонколони по едно и също време или поотделно.

SOLOX F30 може да се употребява като външна звукова карта и усилвател за PC и Mac

I30 ще се предлага на цена от 99 евро, а комплектът F30+H30 ще коства 199 евро. От компанията не прецизират съответни цени за българския пазар. XPG продуктите са съвместими с PC, Mac, гейминг конзоли (PS4, Xbox, Switch) и мобилни устройства без нужда от драйвери.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР