Новите политици, които ще влязат в парламента, от Продължаваме промяната,

...
Новите политици, които ще влязат в парламента, от Продължаваме промяната,
Коментари Харесай

Светльо Витков: Новите месии няма да ги има на следващите избори

" Новите политици, които ще влязат в Народното събрание, от " Продължаваме промяната ", ще играят същата роля като Слави Трифонов - " месии за един ден ". На идващите избори към този момент няма да ги има. Българинът обича да гласоподава за победител. Предпочитаме добре познато зло пред непознато положително ", уточни претендентът за президент на Политическа партия " Глас Народен " Светослав Витков в студиото на " Денят ON AIR ".

" Ако някой те лъже, ти си отговорен. Едно социологическо изследване стартира от 10 000 лева Социологията е предвестител на изборните резултати ", счита той.

Според него има изборни операции, а Изборният кодекс е изработен по този начин, че да поддържа огромните партии.

" Глас Народен " няма да се откаже, до момента в който тези, които в този момент са вътре, и тези, които ще влязат, не се " разкарат ". Ще пристигна ден, в който народът ще излезе на улиците. Българският народ изскача на улицата или когато му платят, или когато му бръкнат в джоба ", безапелационен е Витков.

По думите му гладът и високите сметки ще са това, което ще изкара народа на улиците.

" Сметките за ток, вода, парно ще се вдигнат, както и цените за хранителни артикули. Всичко ще бъде двойно, тройно. Не знам по какъв начин ще оцеляват хората, които са на границата на бедността ", акцентира претендентът за президент пред Bulgaria ON AIR.

Витков разяснява Коронавирус рецесията у нас и степента на имунизация.

" Пенсионерите би трябвало да се имунизират, а не младежите, които са до 20-25 година Българинът не обича да му споделят какво да прави ", счита той.

За край претендентът за президент съобщи, че ще има операция на вота, а държавно управление няма да се образува, или в случай че това стане, животът му ще бъде едвам 3-4 месеца.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР