Новите мобилни планове на А1 са с фокус върху мрежата

...
Новите мобилни планове на А1 са с фокус върху мрежата
Коментари Харесай

А1 включва достъп до 5G ULTRA и бонус от 500 000 МВ в новите си планове

Новите мобилни проекти на А1 са с фокус върху мрежата от пето потомство 5G ULTRA и достъпът до нея към този момент е включен във всички цени на телекома. Всички проекти Unlimited и ONE оферират достъп до 5G ULTRA за интервал от пет месеца, до момента в който тези с безкрайни минути и мегабайти Unlimited са с включен достъп до 5G мрежата за целия интервал на контракта.  

Телекомът подтиква клиентите на новите проекти да тестват гигабитовите скорости на 5G ULTRA с спомагателен еднократен бонус, предоставящ цели 500 000 MB на оптималната скорост. За да задействат своя бонус, потребителите би трябвало единствено да имат регистрация в приложението Моят А1, където се намира опцията за активация.  
Стартира записването за А1 Бизнес академия в УНСС
Талантливи студенти от разнообразни специалности на Университета за национално и международно стопанство (УНСС) ще имат опция да преминат...
Прочети повече
Допълнителните 500 000 МВ могат да се употребяват в границите на пет месеца и са включени към всички нови проекти от портфолиото. Дългият промоционален интервал важи и за достъпa до 5G ULTRA за проекти ONE, както и за неограничената скорост за сърфиране в интернет за проекти Unlimited 39,99 и 49,99. Телекомът дава опция на клиентите да избират сред опцията да задействат спомагателните мегабайти на личния си номер или да ги подарят на различен клиент на А1.  

Сред новите проекти има четири цени ONE с включен друг размер национални минути от 600 до неограничени и мегабайти на оптималната скорост в страната от 600 до 20 000. Те се оферират на цени от 19,99 до 34,99 лв. на месец. Плановете с безкрайни минути и мегабайти за клиентите, които не обичат рестриктивните мерки, са три и приключват с най-атрактивния от всички Unlimited Ultra, който предлага неограничени национални минути, мегабайти и оптималната скорост и достъп до 5G ULTRA мрежата на А1 за целия интервал на контракта.

Както и до момента, мобилните проекти на А1 резервират опцията за персонализация посредством включените във всяко предложение позиции за цифрови услуги. Всеки клиент може да добави услуги Select с достъп до мобилна телевизия А1 Xplore TV GO, спортните канали Diema Xtra и МАX Sport, музикалната стрийминг платформа Deezer, HBO GO и други.

Абонатите на проекти ONE пък могат да избират до 3 трафик пакета, всеки от които им носи спомагателни 10 000 МВ за обществени мрежи, вести, мобилна телевизия или чат стратегии. Точният брой включени трафик пакети и услуги Select зависи от определения мобилен проект, като цялостна информация за всички вероятни комбинации може да бъде открита на А1.bg.
А1 стартира предварителни поръчки на новите флагмани на Huawei - P50 Pro и сгъваемия P50 Pocket
Онлайн магазинът на А1 стартира да приема предварителни поръчки за новия Huawei P50 Pro и сгъваемия P50 Pocket. Те ще продължат до 6 фев...
Прочети повече
 

Новите условия важат както за новите клиенти на телекома, по този начин и за сегашни, които решат да преподпишат своя контракт в границите на промоционалния интервал до края на февруари 2022 година.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР