Novini.bg следи за вас всички най-важни новини около трудовете в

...
Novini.bg следи за вас всички най-важни новини около трудовете в
Коментари Харесай

Трусовете в коалицията: Какво се случи днес?

Novini.bg следи за вас всички най-важни вести към трудовете в четворната коалиция. 

12:05
Рашков: Вместо " Хемус ", са се изграждали първокласни вилни селища


На конференция министърът на вътрешните работи Бойко Рашков заяви за скандални обири от парите, планувани за строителството на Автомагистрала „ Хемус “.
Копирано
11:51
Министър Денков: Има Такъв Народ търсеше мотив да наруши обединението


Това, което се вижда от вътрешната страна, допускам и извън, че от няколко седмици Има Такъв Народ търси мотив да наруши обединението. Това съобщи просветителният министър Николай Денков пред публицисти.
Копирано
11:29
Митов: Връщането на тематиката за военна помощ за Украйна е единственото, което би могло да тества има ли живот в този парламент


Безпомощността на държавното управление я виждаме пренесена и в Народното събрание. Това е парламент, който не може да взима никакви решения и не знам на какво може да разчита от тук нататък. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Даниел Митов пред публицисти в Народното събрание във връзка основаването на Временна комисия за определяне на обстоятелства и условия по отношение на газопроводи за транспорт на природен газ от Руската федерация - "Южен поток " и "Турски (Балкански) поток ".
Копирано
11:23
Лорер: За нас ръководството не е самоцел


"За нас ръководството не е самоцел. Ние ще го вършим, единствено в случай че сме уверени, че имаме задоволително хора в Народното събрание, най-малко 121, които мислят като нас ", съобщи пред публицисти министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер от партия "Продължаваме Промяната " по отношение на проблемите в ръководещата коалиция. Той взе участие в национална полемика за решение на отрицателните демографски трендове у нас.
Копирано
11:11
На изпроводяк: Има Такъв Народ даде поръчка за 16.5 млн. лева на доближена пътна компания


Първата социална поръчка, оповестена от ръководещите за ремонт на пътища, която трябваше да даде сигнал дали има смяна в този бранш, ясно сподели, че нещата в пътната организация не престават по добре познатата скица, написа в своя публикация "Медиапул ".
Копирано
10:59
Илияна Йотова: България няма потребност от предварителни избори


Предсрочни избори няма да бъдат казус, само че в тази обстановка България няма потребност от това. Това уточни вицепрезидента Илияна Йотова по отношение на настоящата политическа конюнктура.
Копирано
10:49
Министър Божанов разкри неистина на Каримански от Има Такъв Народ


Днес господин Каримански направи едно обидно подстрекателство, което би трябвало да опровергая. Това написа във Facebook министърът на електронното ръководство Божидар Божанов.
Копирано
10:42
Карадайъ: Не единствено на декларираните министри, чакаме оставката на целия кабинет


За държавно управление на малцинството желая да кажа, че такава тематика от юридическа позиция няма. Защото от политическа позиция има поръчки за подаване на оставки, а процедурата е ясна – те би трябвало да бъдат импортирани в Народното събрание и прегледани, като ние от Движение за права и свободи от първия ден на това държавно управление, на което дадохме оценка, че е най-лошото от началото на демократичните промени, чакаме, с изключение на оставките на декларираните министри, в Народното събрание да се внесе оставката и на целия кабинет. Това показа пред публицисти в Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, съобщи кореспондент на
Копирано
10:35
ГЕРБ: На мястото на премиера Петков бихме поискали избор на доверие


Тъжно и трагично е, че държавното управление се разпада не заради дълбоки идеологически несъгласия, за които говорихме още от неговото основаване, че са несъвместими. Тези субекти в обединението, някои от тях партии, други сдружения. А заради взаимни обвинявания в корупция и непросветеност. Тези, които пристигнаха със поръчката за нулева приемливост към корупцията, след 6 месеца, за някои и година в ръководството, към този момент доближиха до равнище нулева приемливост по сред си. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова пред публицисти в Народното събрание.
Копирано
10:26
Гроздан Караджов е подал оставката си


Министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов е подал оставката си в Народното събрание.
Копирано
09:55
Депутат от Политическа партия за Има Такъв Народ: Няма да плащаме такса " успокоение "


Депутатът от "Продължаваме смяната " Йордан Терзийски отговори на обвиняванията на "Има подобен народ " и сподели пред Bulgaria ON AIR по какъв начин ще продължи ръководството на страната.
Копирано
09:25
Христо Иванов: Слави хвърли страната през прозореца


Слави хвърли страната през прозореца. Това съобщи в коридорите на Народното събрание съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.
Копирано
09:08
След свадите в обединението: Народно събрание едвам събра кворум, ГЕРБ-СДС с протест


След разпада на четворната коалиция през вчерашния ден, през днешния ден Народното събрание стартира работата си на ръба.
Копирано
09:03
Сандов: Шоуто на Слави вреди на България


Шоуто на Слави вреди на България. Това съобщи в изявление за бТВ вицепремиерът Борислав Сандов.
Копирано
09:02
И Българска социалистическа партия разясниха разпада на обединението


Да забележим идната седмица како ще стане, не би трябвало да ги диря аз, въпреки всичко има съответна политика, която да се организира. Има съответни задания, които би трябвало да свърши този парламент. Ако би трябвало да се стига до избори, ще вървим до избори. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.
Копирано
08:49
Политолог: Има Такъв Народ ще се разпадне


Прогнозите в тая коалиция, в която няма общи визии по доста въпроси, са доста рискови. Всяко решение е въпрос на тъничък баланс. Очевидно е, че Слави Трифонов и Има Такъв Народ имат неверни визии във връзка с участието на Северна Македония и нейното бъдеще в Европейски Съюз. Те гледат към предишното, до момента в който друга част от българското общество, евентуално и Политическа партия, гледат към връзките с РСМ през призмата на бъдещето. Това разяснява политологът Димитър Аврамов, представен от "Марица ".
Копирано
08:41
Гюров: Има Такъв Народ не за първи път бягат от отговорност, стояха в парламентарни комисии по 5 минути


Има Такъв Народ не за първи път бягат от отговорност, помните за какво имахме серия от избори предходната година - поради "Има подобен народ ". Това съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на " " Андрей Гюров.
Копирано
08:23
Ген. Атанасов за финта на Има Такъв Народ: Каквото и да ви приказват, знайте че става въпрос за пари 


Каквото и да ви приказват, да знаете че става въпрос за пари, съобщи пред публицисти в Народно събрание, съпредседател на "Демократична България ".
Копирано
07:59
Мирослав Иванов: Нямаме потребност от нова политическа рецесия! Разчитаме на 12 гласа на разсъдъка


„ Разчитаме на 12 гласа на разсъдъка. Защото пред това държавно управление стоят много значими проблеми, които би трябвало да бъдат позволени. За всички е ясно, че се намираме във времена на рецесии и нямаме потребност от нова политическа рецесия, в която се намираше страната през цялата 2021 година”. Това съобщи пред Нова телевизия зам.-председателят на Народно събрание от Политическа партия Мирослав Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР