Новината за здравословните проблеми на крал Чарлз едва година след

...
Новината за здравословните проблеми на крал Чарлз едва година след
Коментари Харесай

Кой смята, че крал Чарлз трябва да абдикира

Новината за здравословните проблеми на крал Чарлз едвам година след възкачването му на престола нямаше по какъв начин да не се отрази на метода, по който е възприеман монархът. Той беше открит за раковата си диагноза, с цел да подтиква повече хора да вървят на профилактични прегледи.
 Крал Чарлз и Камила в положително въодушевление на Великденската работа в замъка Уиндзор
Великден в Уиндзор - ухилен Чарлз, отсъстваща Кейт

Кралското семейство в понижен състав

Това обаче не съумя да разсее сянката на обстоятелството, че Чарлз e на 75 години - доста по-възрастен от годините, на които майка му Елизабет Втора се възкачва на трона. Не е за занемаряване и огромното публично утвърждение, с което се употребява синът му и престолонаследник принц Уилям.

На този декор резултатите от изследване в Съединени американски щати не са изненадващи. 51 % от присъединилите се в изследването на американци считат, че Чарлз би трябвало да абдикира, в случай че здравето му се утежни. Едва 3 % пък считат противоположното.
 Снимка 652395

Изданието цитира сходни изследвания на YouGov във Англия във връзка Елизабет Втора: " В случай, че кралицата се разболее прекомерно тежко, с цел да извършва кралските отговорности, смятате ли, че тя би трябвало да остане монарх или би трябвало да се отдръпна, и да остави трона на наследниците си? "
 Снимка 595301

Резултатите им са много по-различни от тези за Чарлз. Между 2019 година и 2022 година по-голямата част от запитаните считат, че кралицата би трябвало да остане на трона, даже в случай че не съумява да извършва всичките си отговорности.

Едва в последните пет месеца от живота на, когато здравето й се утежни фрапантно, 55 % смятаха, че тя би трябвало да остане кралица, а 32 % - че би трябвало да отстъпи трона на сина си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР