Новината за смъртта на Хосе Антонио Рейес потресе целия футболен

...
Новината за смъртта на Хосе Антонио Рейес потресе целия футболен
Коментари Харесай

Фабрегас се прости с емоционално послание със загиналия Рейес

Новината за гибелта на Хосе Антонио Рейес потресе целия футболен свят. Редица негови съотборници, противници и другари използваха обществените мрежи, с цел да изразят скръбта си от неочакваната загуба на футболиста. По-рано през днешния ден той почина в автомобилна злополука.

Особено прочувствен бе съотборникът му в Арсенал и Испания Сеск Фабрегас.

„ Първият ми огромен другар в света на професионалния футбол. Съквартирантът ми, който постоянно искаше да спи на климатик даже и при минус 10 градуса. Скромен човек, който постоянно беше с усмивка на лицето си. Много огромен футболист и феноменална персона. Нямаше по какъв начин да се събудя през днешния ден с по-лоша новина. Никога няма да не помни, когато ти и фамилията ти ме приютихте във вашия дом в първата ми Коледа в Англия, когато бях самичък и едвам 16-годишен.

Никога няма да не помни нашите мачове на футболен тенис в залата преди и след тренировките. Нашата връзка на терена също беше специфична, защото постоянно беше елементарно да те намеря сред линиите, с цел да направиш по-късно разликата. Винаги съм казвал че си един от най-големите гении на нашия футбол и знам, че не съм сбъркал. Преди два дни приказвах за теб в едно изявление. Може и да е било знак, кой знае, с цел да си спомня за теб, мой огромен приятелю. Аз в никакъв случай няма да те не помни, ние в никакъв случай няма да те забравим.

Завинаги в нашите сърца. Почивай в мир, Хосе Антонио Рейес. Много те обичам”, написа Фабрегас.



„ Потресен съм да чуя ужасните вести за Хосе. Цялата поддръжка към роднините и приятелите му от всички в фамилията на Арсенал. Той вечно ще остане в нашите сърца”, съобщи някогашният му управител Арсен Венгер.

Скръбта си показаха още футболистите Серхио Рамос, Серхио Агуеро, Андреас Палоп и Тиенри Анри./БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР