Новинарят на Би Ти Ви Юксел Кадриев впечатли с първа

...
Новинарят на Би Ти Ви Юксел Кадриев впечатли с първа
Коментари Харесай

Разбрахте само за коледната песен, но не подозирате какви още скрити таланти има Юксел Кадриев!

Новинарят на Би Ти Ви Юксел Кадриев впечатли с първа ария в своя канал в ютуб. Той е избрал безконечната коледна класика Let it Snow, с цел да покаже, че освен може да пее добре, само че и да свири професионално на пиано.

" Нашият Франк Синатра, няма толкоз всестранно развъртян човек ", споделят за Юки сътрудниците му в нюзрума. Думите им са истина, защото неотдавна Кадриев издаде стихосбирка с любовни рими, а част от тях си харесаха естрададжии, които с наслада биха изпели нещо от новинаря. Това показа единият от братята Аргирови в нета. "

Защо да не изпеем нещо от надарен човек, отворени сме за всевъзможни любовни трели ", съобщи Светослав.

Освен че съвършено се оправя с пианото, Юксел демонстрира и писателски умения.

" Много си добър, Юки. Не мога и да те подражавам ", разяснява го артистът Любо Нейков, съобщи " България Днес ". На сътрудниците от нюзрума едно от стихчетата на Кадриев им е най-любимо: " Не се побира там туй, що не може да се побере. Не ще да падне, знам, онуй, що свива колене. Не падаш долу, виждам, знам, не се изкупва туй, в което няма срам ".

А колежките на Юксел знаят наизуст пък неговите обичани строфи: " По-красиво нещо на света не съществува - ни преди, ни в този момент, а и отсега нататък не ще измисли някой, по-велико нещо от това да те целува същинска жена! ".

В персоналния живот на новинаря също всичко е без спънки. Той има жена до себе си, за която не желае да приказва, само че е благополучен с нея.

През свободното си време Юки обича да обикаля планините и към този момент няма връх, който да не е покорил, без значение какво ще е времето на открито.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР