Новинарката е решила да загърби тотално миналото си, доколкото това

...
Новинарката е решила да загърби тотално миналото си, доколкото това
Коментари Харесай

България Гръмна! Ани Салич Направи Немислимото! Съпругът И Трябваше Да Седне, Любимата Водеща Е

Новинарката е решила да загърби тотално предишното си, доколкото това е допустимо, поради обстоятелството, че има две деца от Бранко.

Първата стъпка, която Салич е подхванала, е да пусне за продажба вилата в Рударци. Това най-вече озадачило нейните сътрудници, защото всички знаели какъв брой доста обичала парцела и постоянно ходела там да си почива с децата. Както „ Ретро ” разкри още преди време, водещата и Бранко разделиха парцелите още по време на развода, като множеството от недвижимото имущество отиде точно при новинарката, защото тя отглежда децата.

„ Първоначално Бранко искаше къщата да остане за него, след тежки диалози обаче и поради децата се отхвърли. Остави и жилището в София на Ани. Беше доста необичайно, тъй като той мислеше да живее по-голямата част от времето там, тя обаче реши, че към този момент щяла да върви с децата. Как го направи, не знаем, само че всичко остана за нея. Бранко остана гол като пушка ”, разясняват под сурдинка осведомени. Оказа се, че една от аргументите е следващото отчаяние, което изпитала Ани.

Въпреки че знаела за множеството изневери на брачна половинка си, едно от следващите му кръшкания раздрусало радикално водещата. Какво е станало и по какъв начин тъкмо сърбинът е съгрешил, не е ясно, само че по всичко проличава, че е било много съществено, с цел да накара Ани да отмъщава, и то на бащата на децата си.

Агонията в брака на двамата стартира още предходната година. Оказва се, че главната причина за разлъката сред тях са непрекъснатите изневери на Бранко, а хилядите предизвестия на Ани, че ще постави край, не съумели да изплашен продуцента. Така предходната година новинарката смъкна даже халката си. Семейният пръстен бе неизменима част от нея, а когато сътрудниците й почнали да я разпитват, Ани внимателно отбягвала въпросите и казвала, че е за корекция.

Aни Caлич вдигнa мepниĸa нa Бpaнĸo и зapaди зaвиcимocттa мy ĸъм xaзapтa. Πpoдyцeнтът изxapчил пoлoвинaтa им cпecтявaния в paзлични ĸaзинa и тoвa нaĸapaлo жypнaлиcтĸaтa нaй-пocлe дa се стресне и да пpoyмee, чe тoзи мъж нe e зa нeя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР