Нови шестима областни управители назначи правителството. На днешното заседание на

...
Нови шестима областни управители назначи правителството. На днешното заседание на
Коментари Харесай

Правителството назначи шестима областни управители

Нови шестима регионални шефове назначи държавното управление. На днешното съвещание на Министерския съвет беше взето решение, с което се назначават нови регионални шефове на областите София, Враца, Кюстендил, Плевен, Разград и Русе. Впечатление прави, че петима от тях са адвокати.

Единственият без юридическо обучение е новият регионален шеф на област София . Това е Иван Кючуков, който е машинен инженер. Той е показан като човек с дълготраен опит в частния бранш в областта на автосервизното и следпродажбеното обслужване.

Стефан Стефанов е назначен за регионален шеф на Враца . Той е работил в системата на учебното обучение и в Съвета за електронни медии. За регионален шеф на Кюстендил е назначена Катя Димитрова.

Иван Янчев е новият регионален шеф на Плевен . Той е с опит в региона на правото, превоза и логистиката, работил е в Регионалната ревизия по околната среда и водите (РИОСВ) - София, в регионалната администрация на Софийска област и в частния бранш. Деян Димитров пък е назначен за регионален шеф на Разград . Той е работил в Изпълнителна организация " Морска администрация " и в частния бранш.

За регионален шеф на Русе е назначен Анатоли Станев. В интервала 2007 - 2011 година е общински консултант в дунавския град, а от 2020 година е шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда - Русе.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР