Нови разкрития за политиката у нас направи Слави Трифонов в

...
Нови разкрития за политиката у нас направи Слави Трифонов в
Коментари Харесай

Нова бомба от Слави! Кой е взел 24 000 лв. хонорар

Нови разкрития за политиката у нас направи Слави Трифонов в предаването си „ Нещо персонално ”. Лидерът на Има Такъв Народ призна, че предизборната му акция за последните избори за парламент не е била разбрана от хората. И разкри кой му е довел Радостин Василев, който след това след скандал се отдели от Има Такъв Народ и стана народен представител от квотата на " Продължаваме промяната ".

Ето част от диалога сред Тошко Йорданов и Слави Трифонов, който се организира в понеделник вечерта:
-->
Тошко Йорданов : Само да ти кажа, че Радостин Василев ни го докара Крум Савов, който след това получи 24 хиляди лв. като помощник на Радостин. Това знаеше ли го?

Слави Трифонов : Да, знам го. Но това са неща, които единствено потвърждават всичко, за което приказваме. Най-трудно е с хората. Който споделя „ имам хора ” да свърши каквото и да е, да знаеш, че те лъже! Няма хора! Много мъчно.

И от там идва казусът, тъй като на теб не стига, че ти трябват хора с качества, само че и с морал, а това към този момент е доста комплицирано! На качества можем и да го докараме, само че на морал е много комплицирано!

Нашият проблем в рекламната ни предизборна акция, не се възприе доста! Властта не е непременно, само че моралът е! Явно е, че властта е непременно и хората нямат нищо срещу да е по този начин.

Тошко Йорданов : Не мисля, че си прав, Слави! Не съумяваме да разбираем или да притеглим хора по други аргументи. Или не е пристигнало времето. Защото на тези избори гласоподаваха по-малко хора, в сравнение с всички останали. Явно тези, които не гласоподават, надали са съгласни с тезата на Киро и на Асен и на Корнелия и на Бойко!

Слави Трифонов : Още един път ти споделям: Суверенът постоянно е прав! Такива са хората, подобен е нашият суверен и ние сме приели, че ще е по този начин. Ако има някой отговорен, това сме си ние. Не ни е отговорен никой различен. Нещата са такива, каквито са. За наслада, ние можем да вършим и други работи.

Слави приказва и за упоритостите си да провежда референдум за президентска република: „ Ще се опитаме да поемем тази отговорност и да осъществяваме този референдум, тъй като съгласно мен верният ход е да се опитаме да променим системата. Какво ще се промени, в случай че отидем на други избори? Или в този момент в случай че създадат държавно управление?

То ще е безпринципно при всички положения. Играчите, които са там – за тях няма по какъв начин да мислим, че ще има кардинална коалиция. Тя ще бъде в полза на властта, опакована във „ тъй като има рецесии, да спасим хората ”! ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР