Нови разкрития по двойното убийство на едногодишното бебе и майка

...
Нови разкрития по двойното убийство на едногодишното бебе и майка
Коментари Харесай

Уникално видео от линейките, изпратени да спасяват убиеца Викторио и бебето! Лекарите направиха покъртителни разкрития

Нови разкрития по двойното ликвидиране на едногодишното бебе и майка му Дарина. Имало ли е късмет за дребното момиче и какви са били първите думи на бащата, откакто е натиснал спусъка? Ето роман, излъчен от Нова телевизия и фрагменти от видеорегистраторите на колите за спешна помощ, изпратени да оказват помощ.

``
реклама

Д-р Марчел Стефанов и доктор Емил Тарашоев са на чело на медицинските екипи, които се отзовават на сигнала за простреляните едногодишно бебе и Викторио Александров. Първо кола за спешна помощ викат за момиченцето. По думите на лекарите положението на бебето е било извънредно тежко.

„ От време на време проплакваше и имаше някакво непринудено дишане. Каквото зависеше от нас, го направихме, само че има положение, в което каквото и да направиш, това е медицината ”, споделя доктор Тарашоев.

Когато потеглят към адреса, всички от медицинския екип знаели за убийството в столичния квартал „ Надежда ”, само че не предполагали, че точно детето на тази жена се нуждае от помощ.

Вторият екип, изпратен за бащата, идва две минути след първия.

„ Полицаите ни обясниха, че това е индивидът, прострелял жена си по-рано и избягал с детето. Когато го качихме, той промърмори: „ Прострелях детето, прострелях детето два пъти ”. След това стартира да прави гърчове ”, споделя доктор Стефанов.

Викторио оцелява, само че бебето не. Дни след убийствата мъжът твърди, че не помни да е стрелял. Нито по 23-годишната Дарина, нито по едногодишното им дете. Днес Дарина и едногодишната й щерка бяха изпратени от стотици хора в последния им път.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР