Нови ракетни удари в Украйна и нови жертви. Руски военен

...
Нови ракетни удари в Украйна и нови жертви. Руски военен
Коментари Харесай

Ракетна атака остави в руини украинско село близо до военна база

Нови ракетни удари в Украйна и нови жертви. Руски боен ескорт напредва към Киев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1459
В Одеска област две ракети паднаха в село Дачное. Малко след 12 ч. по обед. С ракети е атакувано село Дачное, на 30 километра от Одеса. Владимир и жена му тъкмо седнали да обядват. Сега къщата им е руина, оживели са по знамение, съобщи БТВ. 

Ракетите били ориентирани против близката военна база. Хората са обезпокоени. За минути селото беше отцепено, други медии по този начин и не съумяха да стигнат до него.

Военните предизвестяват, че пътят по някои улици е неразрешен, тъй като има невзривили се снаряди.

След евакуирането на региона стана ясно, че е развалена и газопреносната мрежа.

Вечерният час в Одеса е в 7. Тогава към този момент е мрачно и още в първите минути излизат мъже с автомати, които пазят от провокации.

Тъй като улиците са празни, усърдно се ревизират всички коли и минувачи. Този режим на защита продължава до 6 сутринта. И тогава обаче барикадите остават. С надписи: " Опасно! Мини! ".

В такава обстановка са и хиляди бесарабски българи.

По-късно денем в украинската столица Киев съветски сили са атакували телевизионната кула, прекъсвайки сигнала. На фрагменти в обществените мрежи се вижда димящата кула.

По-рано Москва прикани за евакуация от Киев на всички, които живеят покрай софтуерни центрове, тъй като ще последват " прецизни удари ". Целта - да се спрат осведомителни офанзиви против Русия. В момента се работи по възобновяване на прекъснатия сигнал.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР