Новата водеща на “Тази сутрин” май вече е набелязана. Кореспондентката

...
Новата водеща на “Тази сутрин” май вече е набелязана. Кореспондентката
Коментари Харесай

Натали Пашева ще е новата водеща на Тази сутрин?

Новата водеща на “Тази сутрин” май към този момент е набелязана. Кореспондентката на bTV в Германия - Натали Пашева, се върна по Великден у нас, с цел да прави проби със Златимир Йочев в пряк ефир. Цяла седмица тя споделя “Добро утро” на феновете, без публично да е ясно тъкмо в какво качество го прави. Най-логичното е, че я тестват за лице на утринния блок, написа “Уикенд”.

Натали Пашева за момента взе участие единствено в първата част на “Тази сутрин”. В нея всички лица на предаването, които сега са на промяна, се събират в студиото и разискват разнородни тематики. Тъй като действието се развива сред 6 и 7 часа сутринта, феновете не са доста, тъй че даже да стане гаф, той най-често остава неусетен от необятната аудитория. Тази част от предаването е идеална за осъществяване на проби за кандидатките за нова водеща на утринния блок.

Натали Пашева е една от дребното, които имат задоволително дълъг опит пред камера, само че към момента не са станали лица на нито едно настоящо предаване. Преди години тя прави първите си стъпки в кариерата точно в “Тази сутрин” и оттогава е близка с Антон Хекимян.

От малкия екран не са съобщили публично, че търсят нови фрагменти, само че утринният блок е умислен за двама водещи и съгласно източници на “Уикенд” импровизирано се организира кастинг за наследница на Гавазова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР