Новата визия на БСП е съвсем нов подход на правене

...
Новата визия на БСП е съвсем нов подход на правене
Коментари Харесай

Депутат от БСП захапа управляващите: Пари има, но...

Новата визия на Българска социалистическа партия е напълно нов метод на правене на политика. Тази визия е противопоставяне на системата, не на ръководството на ГЕРБ. Тази визия нито е стратегия, нито е платформа, ние слагаме основите на диалог с обществото. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.
Той бе безапелационен, че ще се търсят обществени сътрудници и че ще вземат участие всички.
" Пари има, само че не се ръководят по верния метод. Не знаем защо ще се харчат. Пари има и в паралелната страна. Не може в НЗОК да се наливат 3,5 милиарда лв., а в това време опазването на здравето да става все по-лошо, т.е. има приключване на средства ", считат от Българска социалистическа партия.
" Идеята е да водим политиката на бъдещето, дружно с обществото. Първо ще променим данъчната система. Ще преминем към прогресивно подоходно облагане. Нормалните хората имат дефицит на средства. Ще се вземе от богатите и парите ще влязат ".
„ Българска социалистическа партия отиде при хората и се бореше дружно с тях “ - по този начин Мирчев разяснява обстановката с чумата по животните в Странджа и митингите на фермерите. " Аз не знам да има едно умряло животно от чума у нас 25 дни след болестта. Държавата не си прави работата, тя работи нелегално. Документът за евтаназията по животните е подписан от заместител който няма право на това, този документ няма правна стойност. Именно по тази причина сме сезирали и прокуратурата “, сподели още Стоян Мирчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР