Новата уебкамера на Vidlok е проектирана да посрещне повишените изисквания

...
Новата уебкамера на Vidlok е проектирана да посрещне повишените изисквания
Коментари Харесай

Vidlok W91 – бизнес уебкамера с вграден говорител


Новата уебкамера на Vidlok е проектирана да посрещне нарасналите условия на бизнеса
(снимка: Vidlok)

Тенденцията да поддържаме връзка отдалечено се задълбочи в последните години, изключително в изискванията на обществена изолираност. Видеоконференциите станаха желан метод за връзка както в персоналния ни живот – с другари и фамилията, по този начин и в бизнеса. Същевременно, новата действителност увеличи условията към технологиите за видеоразговори и хората започнаха да търсят опция на вградена в преносимия компютър камера, която нормално е с по-ограничени благоприятни условия.

Нова уебкамера на Vidlok – компания с богат опит и експертиза в създаването на съставни елементи за камери за смарт телефони и системи сигурност – идва в отговор на потребностите на бизнеса от усъвършенствана видеокомуникация. Моделът се отличава с няколко основни характерности, които го слагат високо над елементарните уебкамери.

Отличителна характерност на Vidlok W91 е вграденият представител със система за угнетяване на шума
(снимка: Vidlok)

На първо място, W91 има личен представител и двоен микрофон. Това прави напълно друго потребителското преживяване с уебкамерата на Vidlok. Силен и чист тон идва непосредствено от камерата вместо от вградените в преносимия компютър или монитора представители. Не е належащо да слагате на главата хедсет със слушалки и микрофон.

Обективът на W91 има необятен зрителен ъгъл от 90% и обгръща всички участници в конференцията
(снимка: Vidlok)

Самата камера може да се завърта на 360 градуса хоризонтално и на 120 градуса отвесно, което разрешава на участниците във видеоконференцията да настроят W91 за най-комфортно гледане и слушане.

Нещо повече, устройството на употребява умна технология за шумопотискане, която обезпечава кристално чист тон при видеоразговори с бизнес сътрудниците. Високото качество на звука е обезпечено и от съществуването на два микрофона, наред с вградения представител.

Освен вграден представител уебкамерата W91 има и двоен микрофон за ясни диалози
(снимка: Vidlok)

Освен това W91 прави по-вълнуващи и заниманията. Когато слушате обичаната си музика, да вземем за пример, ще се наслаждавате на по-високо качество на аудиото, спрямо това, което получавате от елементарния представител на преносимия компютър, а също по този начин ще си спестите потребността от външни колонки или слушалки, когато гледате видеото на десктоп екран.

Несъмнено, съществуването на вграден независим представител е основно преимущество на W91, което бизнес потребителите ще оценят. Но тази камера има и редица други достолепия, които я вършат гъвкаво и комфортно решение за пълноценни видеоконференции.

Уебкамерата W91 се явява също практично решение за развлечение с видео и музика

Както към този момент споменахме, уебкамерата може да се завърта на 360 градуса хоризонтално и на 120 градуса отвесно, а това значи, че е елементарно приспособима за разнообразни сюжети на потребление, според от броя и местоположението на участниците във видеосрещите.

W1 се отличава и с необятен зрителен обсег от 90% на лещата, което дружно с опцията за 360-градусово завъртане на камерата разрешава да се водят пълноценни видеоконференции от разнообразни вероятности и в кадър да попаднат всички участници от конферентната зала.

Поддръжката на видео с резолюция 1080p значи изображения с високо качество и подробност
(снимка: Vidlok)

И още една характерност в интерес на качеството – уебкамерата на Vidlok поддържа резолюция 1080p FHD за ясни и детайлни изображения, което дружно със системата за шумопотискане, която обезпечава първокласен тон, дава обещание мечтаните видеоконференции за бизнеса.

Vidlok Business Webcam W91 – съществени характерности:

се инсталира на екрана – на преносим компютър, компютърен екран или конферентен екран – по нормалния за всяка уебкамера метод. Устройството тежи единствено 135 грама и се зарежда през USB. Може да заключим, че в ерата на видеоконференциите този нов артикул има особено място с вградения си представител, два микрофона и система за угнетяване на шума.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР