Новата нормалност“ изглежда се е добрала до известната династия на

...
Новата нормалност“ изглежда се е добрала до известната династия на
Коментари Харесай

Война вътре в империята Ротшилд

„ Новата нормалност “ наподобява се е добрала до известната династия на банкерите от еврейски генезис

В края на февруари на 87-годишна възраст умря ръководителят на лондонския клон на семейство Ротшилд, английският финансист лорд Джейкъб. Ръководството на фондация Ротшилд заяви това в обществената мрежа X на 26 февруари.

Смъртта е настъпила на фона на брутална война в клана Ротшилд, в която неговите представители, съгласно Bloomberg,. Най-горчивата борба е сред швейцарските и френските дъщерни сдружения,

В тази война, водена вътре и против семейство Ротшилд, имаше съглашение: от една страна, последните директни потомци на династията по мъжка линия, от друга, жена, която в началото нямаше нищо общо със фамилията, или еврейския народ, или тяхната вяра.

Така че „ новото обикновено “, насърчаващо всевъзможни извращения, наподобява е достигнало до известната и могъща династия на банкери и общественици от еврейски генезис, чиято история датира от края на 18 век. Освен това, това се случи под формата на самобитна борба сред наследниците на „ еврейския традиционализъм ” и „ черния интернационал ”.

Покойният Джейкъб Ротшилд беше в борбата от страната, сега водена от 43-годишния френски потомък от 7-мо потомство Александър де Ротшилд, който наследи татко си Дейвид като изпълнителен ръководител на компанията през 2018 година Наричани в този момент Rothschild & Co, клоновете на клана в Лондон и Париж започнаха да се сливат в тази компания през 2003 година, с цел да се повдигнат до горните ешелони на световните корпоративни медиатори.

Противоположната страна се управлява от 58-годишната Ариан де Ротшилд, родена Лангнер, основен изпълнителен шеф на швейцарската банка Edmond de Rothschild Group. Тази жена е първият човек, който не принадлежи към семейство Ротшилд по рождение, само че оглавява финансова институция, употребяваща марката Ротшилд.

Родом от Сан Салвадор, Ариана не е еврейка и не е приела юдаизма. От 23 януари 1999 година до гибелта му на 15 януари 2021 година тя беше омъжена за Бенджамин де Ротшилд, от който има 4 дъщери. Децата на тази щерка на немец и французойка, която също носи ясно „ арийско “ име, съгласно еврейските закони, които дефинират националността от страна на майката, също могат да се смятат за съвсем „ арийци “.

Швейцарското отклонение и компания Rothschild, за разлика от френското, са относително млади. Неговият създател Едмонд де Ротшилд (представител на семейството в 5-то потомство и татко на брачна половинка на Ариана) е роден във френския клон на семейството. Той основава своята банка, която дава началото на швейцарския клон през 1953 година

След гибелта на свекъра си Ариана открива същински матриархат в фамилията (в което й оказват помощ четирите дъщери, майката на брачна половинка й и неговата полусестра). И през годините на брака тя съумява да сложи под собствен надзор освен брачна половинка си, само че и целия фамилен бизнес. Въпреки това през 2019 година тя беше принудена да се отдръпна в сянка и по едно и също време с това, от поста основен изпълнителен шеф.

Това се случи по едно и също време с началото на популяризирането на към този момент нашумелия случай с педофила и сводника на „ мощните “ Джефри Епщайн, в който Ариана беше директно забъркана. През януари правосъдни документи в Ню Йорк разкриха, че тя обсъждайкикакто и " на неговия бизнес, който тя разказва като непоносим, и за който, по нейните лични думи, несъмнено, тя сякаш не е знаела нищо.

През 2021 година, след неочакваната гибел на 57-годишния й брачен партньор, Ариана просто беше принудена да излезе от сенките и изцяло да се върне към огромния бизнес. Междувременно ръководителите на алианса на френския и английския клон, считайки гибелта на основния представител на мъжката линия на швейцарските Ротшилд като добър мотив, взеха решение изцяло да „

Това предпочитание се дължи, наред с други неща, на обстоятелството, че „ остарялата “ парижка компания Rothschild & Co, макар че ръководи активи на стойност над 100 милиарда $, през днешния ден е доста по-малка и по-евтина от „ младата “ швейцарска Edmond de Rothschild Group, която също се ръководи от жена „ не от фамилията “, с немско-„ арийски “ корени и четири съответни наследнички.

Затова изпълнителният ръководител на Rothschild & Co Александър де Ротшилд и неговият татко Дейвид, с поддръжката на лондонския си чичо Джейкъб, незабавно и шумно заговориха за желанието за оптимално обединение. Но сметката беше без кръчмаря. Ариана просто ги отряза изрично през същата 2021 година и от този момент неведнъж отхвърля всевъзможни оферти за сливане на швейцарския и френския клон. В септемврийско изявление за Le Matin тя още веднъж изрично съобщи, че нейните четири дъщери ще на комерсиалната къща Rothschild.

Алиансът Париж-Лондон се пробва да окаже напън върху упоритите „ арийки “, като отваря офиси на същите места за богатите, както своя швейцарски съперник. Благодарение на това в градове като Бордо и Тулуза офисите на двете банки към този момент са единствено на няколко минути пешком един от различен и наподобяват на бойци, готвещи се за решителна борба.

Най-агресивното и сполучливо нахлуване на френско-британския съюз Rothschild & Co на територията на „ швейцарския матриархат “ се случи в миг, когато Ариана се опитваше да позволи проблемите с излизането от сянката и установяването на наследството след неочакваната гибел на брачна половинка си.

През 2021 година френският клан направи придобиване в самата Швейцария - в действителност в задния двор на Ариана. Беше решено да се окаже напън върху съперника освен в Европа, само че и в Близкия изток, примамвайки най-ценните клиенти - мултимилионери.

През 2022 година Paris-London Rothschild & Co направи доста алегорична стъпка - откри офис за ръководство на активи покрай Тел Авив, като съзнателно го сложи навръх най-историческото място за създателя на „ Швейцарците “ Едмонд де Ротшилд. Това е мястото, където швейцарският клон, който има мощни връзки с страната Израел от ранните си години, от десетилетия притегля богати клиенти от столичните офиси на Edmond de Rothschild Group на бул. Edmond de Rothschild.

Парижкият клон има доста благоприятни условия да окаже напън върху своите швейцарски сътрудници. Не на вятъра след Втората международна война там работят цели генерации банкери, в това число двама френски президенти - Жорж Помпиду и Еманюел Макрон.

Но дамата, която им се опълчва, също не е от най-простите. И тази, по команда на която бягаше даже милиардерът - жиголо Д. Епщайн, толкоз прочувствено обичан от Клинтън и други представители на „ демократичната “ част от американския хайлайф, както и от членове на английското кралско семейство, които бяха обвързани с тези перверзници, като братът на краля принц Андрю, тичаше на крилете на времето си, който беше непосредствено упрекнат в секс с деца още преди скорошния кръг от кавги към така наречен „ Случаи на Епщайн “.

Нещо повече, тази жена в действителност е олицетворение на самото тъждество сред половете, което финансираните от Ротшилд структури пропагандират и предизвикват в продължение на доста десетилетия. Ариана акцентира това по всевъзможен вероятен метод и постоянно показва компанията, която е наследила от Едмонд де Ротшилд, като единствената банка от такова равнище в света, 100% публично благосъстоятелност на дами - дъщерите-наследнички на Бенджамин де Ротшилд, неговата майка и полусестра (за себе си в такива случаи тя е непретенциозно мълчалива).

Всичко това през днешния ден към този момент докара до обстоятелството, че две компании, носещи именитото име на Ротшилд, са единствените оживели банки, свързани с известната фамилия финансисти, излязла преди повече от два века от еврейското гето на Франкфурт и станала една от най-богатите и могъщи династии в света, в този момент са ангажирани в борба за по-голямата част от високодоходната световна промишленост за ръководство на активи, на стойност над 250 трилиона $.

И съдейки по това какъв брой „ навременно “ и удачно за швейцарските „ арийки “ си насочи след Джефри Епщайн кавалерът - пълководец на „ Големия кръст на Ордена на Британската империя “ и „ Орден за заслуги “ (награден от също починалата кралица Елизабет II през 2002 г.) Лорд Джейкъб Ротшилд, изходът от тази борба няма да е толкоз явен, колкото в началото изглеждаше.

Превод: Европейска комисия

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9834Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед13801Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед80187Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед121276Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед12759Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед376719Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед235486Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед121276Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116087Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100909Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев356Как 3-ти март избавя борците ни за свобод
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР