Новата Мис България Тамара Георгиева заяви в сутрешния блок на

...
Новата Мис България Тамара Георгиева заяви в сутрешния блок на
Коментари Харесай

Мис България 2017: Не, аз не съм грозна в никакъв случай

Новата Мис България Тамара Георгиева съобщи в утринния блок на Нова тв, че не счита, че е грозна и че хората не могат да знаят какви са сърцето и душата й единствено от няколко фотоси.

„ Красивите, забавни хора постоянно са обект на внимание и неприятни думи. Винаги има хора, които да извадят избрани черти и качества. Единствено съм сюрпризирана от простотията на обществото. Тези фотоси не ме окачествяват като човек. И не, аз не съм грозна никога ", съобщи Тамара.



„ Няма да продължава да вземам участие в състезания за хубост, само че бих била посетител или жури на сходни мероприятия като Мис България 2017. Бих взела участие в благотворителни начинания, само че желая да се развъртвам в живота “, споделя момичето.

Тамара е приключила Италианския колеж и Художествената академия със компетентност „ Дизайн на порцелан и стъкло “, а в този момент желае да запише магистратура „ Моден дизайн “, защото работи в бутик за облекла и това е нейната пристрастеност и фантазия.

„ Малко хора знаят, само че преди няколко години три мои тоалета участваха в фешън ревю в Милано. Това е огромна чест, само че никой не го отрази “, описа Тамара.

Тя добави, че оказва помощ и в фамилния бизнес - майка ѝ и баба ѝ създават порцеланови фигури. Миската отхвърли да показа с какво се занимава приятелят ѝ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР