Новата книга на влогъра Стан Невероятният свят с експерименти на

...
Новата книга на влогъра Стан Невероятният свят с експерименти на
Коментари Харесай

Влогърът Стан издаде нова книга

Новата книга на влогъра Стан " Невероятният свят с опити на Петьо Филията " не е просто книга, а една необятна галактика с завършения, оповестява издателство " Егмонт ". Петьо Филията и професор Швайнщайн, известни YouTube превъплъщения на Станислав Койчев – Стан, имат нова задача. Двамата разкриват загадки от света на науката, вдъхновявайки децата да бъдат изобретателни и любопитни.

Каква е тайната на зелевата магия, по какъв начин се прави сняг през лятото и по какъв начин се отглеждат червеи мутанти са единствено част от въпросите, на които дават отговори. 50-те занимателни опита в изданието са показани с подробни и лесни указания за осъществяване, с възприятие за комизъм и на понятен език. За провеждането им не са нужни характерни умения, въпреки научното им пояснение да е съветвано със експерти.

 Влогърът Стан издаде нова книга
© Издателство

" Книгата дава опция на читателите да се забавляват, да основават невероятни творения и да прекарват време с околните си. С тази книга желая да предизвиквам и родителите да отделят малко повече време за занимания с децата си, а даже и да не помнят за миг, че са възрастни ", споделя Стан.

По думите му новата му книга съдържа доста опити, само че не била опит за него. " Тя е обвързвана с една моя голяма пристрастеност от детството, а точно това да върша всевъзможни опити, въодушевени от науката и от невероятните феномени в заобикалящия ни свят ", изяснява.

Премиерата на книгата ще е 12 ч. на 1 юни на сцената на Мраморно предверие в НДК, където Стан ще показва онлайн част от опитите в книгата. Събитието се организира в границите на Софийския интернационален книжовен фестивал за деца и младежи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР