Новата година винаги вещае усещане за ново начало и става

...
Новата година винаги вещае усещане за ново начало и става
Коментари Харесай

Пловдивска компания привлича кадри през новата 2022 година, предлага атрактивни заплати

Новата година постоянно вещае чувство за ново начало и става мотив да мечтаем и да структурираме проектите си. Пловдивска компания дава опция на всеки да грабне тази опция и да стартира обещаваща кариера. Добри приходи, постоянна работна среда и благоприятни условия за развиване са единствено част от преимуществата, които предлага " Динамик електрик груп ".

Дружеството е профилирано в областта на електромонтаж, електрообзавеждане, електроремонт, ел. съоръжения и системи. Екипи от експерти на " Динамик електрик груп " построяват цялостна електрическа апаратура в едни от най-големите жилищни и промишлени обекти в Пловдив. Сред вложителите, с които работи сдружението е и колоса в строителството PIMK Build.

Във връзка с бурното развиване на Пловдив, всеки ден компанията е изправена пред нови провокации и нуждата да разшири активността си. Лидерът в областта на електроизграждането желае да усили екипа си , като предлага в подмяна отлични приходи, сигурност и предаване на занаята от експерти в сектора.

" За нас хората са извънредно значими и скъпи, по тази причина влагаме в тяхното образование и желаеме да се усещат сигурни като наши чиновници. Ще се радваме хора с опит да се причислят към екипа ни, само че желаеме да дадем късмет и на работливи младежи да стартират своя професионален път ", показаха от " Динамик електрик груп ".

От сдружението са подготвени да обучат всеки с готовност за развиване и работа в сектора и са подготвени да отворят порти за младежи с техническо обучение.

" Във времена на бурно софтуерно развиване, непрекъснато излизат нови машини, ново съоръжение, трансформират се и условията за качество и типове съоръжения. Затова ние държим извънредно на това нашите чиновници да работят с съвременна техника и принадлежности, с цел да бъдем конкурентни на международния пазар ", описаха шефовете Хубен Анадолиев и Ангел Гочев.

Ел. сдружението предлага трудова претовареност на цялостен 8-часов работен ден и трудов контракт с европейски условия за работа. От компанията държат на сигурната и постоянна работна среда , която да даде опция на всеки да извършва уговорките си качествено и решително. Осигуряват работни дрехи и нови, надеждни коли на екипите си.

Стартовите заплати, които предлага сдружението, са над междинните в сектора , което подсигурява сигурен ежемесечен приход. Има и голям брой благоприятни условия за нарастване на заплащането посредством месечни бонуси, калкулиране на ексклузивен труд, както и професионално развиване - нарастване на трудовото заплащане след приключено образование на фрагментите без предходен опит.

Ако желаете да сбъднете фантазиите си за нови професионални хоризонти през идната 2022 година и желаете да се развивате в сектора на електроизграждането, " Динамик електрик груп " ви чака.

Офисът на компанията за цялостно електроизграждане е основан в Търговски център " Гранд ", ет. 2 /гр. Пловдив, ул. " Капитан Райчо " № 56, етаж 2, офис офис 2-60/.

За повече информация и кандидатстване за работа в " Динамик електрик груп " може се свържете с компанията на телефони 0894735448 и 0882083145 и на имейла на компанията.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР