Новата година ще бъде под знака на жълтото земно куче,

...
Новата година ще бъде под знака на жълтото земно куче,
Коментари Харесай

Какво ни очаква през годината на жълтото земно куче

Новата година ще бъде под знака на жълтото земно куче, съгласно източния календар.

Китайската Нова година ще настъпи на 16 февруари 2018 година Кучето има и положителни, и отрицателни качества, по тази причина и от нашата конфигурация към живота ще зависи и каква ще бъде годината ни. Животното е неспокойно по природа и това ще бъде една от главните характерности на годината. То обаче е знак на верността, другарството и безусловната обич , тъй че това са нещата, върху които би трябвало да се фокусираме, с цел да имаме хубава и сполучлива година.

Жълтото се асоциира с силата на слънцето , която зарежда със мощ, позитивност, жизненост и положително въодушевление. Земята дава сигурност и успокоение , само че не са изключени бързите промени, които постоянно може да са натоварени с нападателен заряд.

Кучето въплъщава справедливостта и верността. През 2018 година може самоуверено да се заемаме с всевъзможни действия и нови планове. Много хора ще намерят и индивида на сърцето си, тъй като кучето символизира положителните връзки.

 Снимка 309098

Овен
Знакът ще бъде в назадничав Меркурий през март и април. Тогава представителите на тази зодия би трябвало да бъдат по-внимателни с връзката.

Телец
Добра година за телците, само че през месец май би трябвало да са по-внимателни, тъй като знакът навлиза в Уран.

Близнаци
Добър интервал за зодията. В началото на годината ще им въздейства ретроградният Меркурий, само че по-късно нещата ще бъдат спокойни. Трябва да си дадат повече време за оценка и самоанализ.

Рак
Да са по-внимателни в дейностите си през юли. Трябва да работят по-самоуверено, с цел да им се получават нещата.

Лъв
Годината ще бъде динамична и нещата за лъвовете ще се случват по-бързо. На любовния фронт ще е бурно, само че буйно.

Дева
Позитивна година за този знак. Кучето ще възнагради напъните на девите в работата им и те ще се изкачат в кариерното си развиване.

Везни
Стабилна година за Везните. Работата няма да донесе огромни изненади, тъй че може да предприемете странствуване или учене.

Скорпион
Много удобна година за Скорпионите, с доста обич и романтика в живота им.

Стрелец
През тази година ще има провокации за Стрелците. Трябва да се постараят повече във връзките и другарствата, с цел да вървят те добре.

Козирог
Вероятно годината на кучето ще е най-хубава тъкмо за Козирога. За първи път от 30 години Сатурн навлиза в знака, което ще донесе напрежение в края й, само че цялата годината ще бъде подобаваща за брак, учене и кариера.

Водолей
Много хубава година и за Водолеите. След по-динамичното първоначално й, след това всичко ще върви по вода.

Риби
Отново спокойна година и за Рибите, фокусирайте се върху дома и фамилията си. Направете ремонт и се погрижете за най-близките.

 Снимка 324828

За да бъде сполучлива годината на кучето, значимо е да се фокусирате върху хубавите качества на животното - верността, връзката и приятелите, поучават астролозите.

Радвайте се на живота и не се затваряйте в себе си. Позволявайте на нещата да се случват, тъй като кучето обича абсолютно. Обърнете внимание и на любовта към себе си. През 2018 година най-важно е да развием умеенето да одобряваме любовта, само че и да я даваме на другия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР