Новакът във футболния ни елит ФК Крумовград официално обяви, че

...
Новакът във футболния ни елит ФК Крумовград официално обяви, че
Коментари Харесай

Официално: Крумовград няма да домакинства на Колежа

Новакът във футболния ни хайлайф ФК Крумовград публично разгласи, че ще семейства на клубната база на Ботев в Коматево. От клуба оповестиха, че ще употребяват базата единствено за формалните си срещи, а подготвителния развой ще се организира на стадион " Пловдив ". 
Прочетете още
Припомняме, че в последните дни имаше информация, че отборът ще семейства на Колежа. Това пък настрои съществено почитателите на Ботев, които изрично обявиха, че не желаят различен тим да семейства на стадиона. 

Стадионът в Крумовград няма лиценз за елита, а от тима считат да създадат чисто нов стадион. 

Ето какво написаха от клуба: 

Уважаеми последователи на ФК Крумовград,

Уважаеми футболни почитатели,

През този сезон нашият клуб реализира историческо класиране в Първа лига. Преминахме през всичките равнища на българския футбол и изцяло справедливо ще играем в елита.

Искаме да благодарим за цялостната поддръжка на Община Крумовград, на всички треньори, футболисти и чиновници на клуба, дали всичко от себе си за този триумф. Благодарим и на нашите последователи за цялостната поддръжка.

През идващия сезон в efbet Лига няма да можем да домакинстваме на нашия стадион. Уверяваме ви, че към този момент работим по план за тотална реорганизация на нашия стадион, с цел да дава отговор на всички условия за футболни срещи от най- високо равнище и в най- скоро време още веднъж ще можем да се върнем в нашия дом.

Искаме да се обърнем към всички последователи на ПФК Ботев Пловдив и да ги уверим, че в никакъв случай пред нас не е стояла задачата и няма да домакинстваме на най- модерния и хубав стадион в България - " Христо Ботев ".

ФК Крумовград ще семейства на Футболен комплекс Ботев 1912, където ще организира единствено формалните си мачове.

Тренировъчният развой на тима ще се организира на стадион " Пловдив ".

Благодарим на управлението на ПФК Ботев за това, че ще можем да играем формалните си мачове на Футболен комплекс Ботев 1912 и на Община Пловдив за опцията да се приготвяме на стадион " Пловдив ".

Ръководството на ФК Крумовград
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР