Колко български знамена имаше на върха на Бунарджика по време

...
Колко български знамена имаше на върха на Бунарджика по време
Коментари Харесай

Колко български знамена имаше на Альоша?

Колко български флагове имаше на върха на Бунарджика по време на отбелязването на Деня на успеха, или Деня на Европа? Видно от фрагментите – не доста. За сметка на това десетки големи знамена на Руската федерация се вееха под Альоша, а съвсем всички присъстващи стискаха дребни трикольори с панславянските цветове.
Прочетете още
Голяма част от хората, качили се на Бунарджика бяха пристигнали не да отбележат края на най-кървавата война в историята на човечеството, а да покажат своята обич към Русия. Самият факт, че множеството настоя посланика на Руската федерация да не употребява преводач е красноречиво. Хората просто желаеха да се допрян до Русия, а дали желаят да отидат да живеят там – това е друга тематика.

На върха на Бунарджика с изключение на десетките съветски флагове, и няколкото български флага за отсрамване, личаха и тези на Беларус и Съюз на съветските социалистически републики.  Признателност към някоя от другите страни, отвоювали успеха над Хитлеристка Германия – нямаше.

За сметка на това юноша с българско знаме, шапка със сърп и чук се снима с горделивост до лика на Сталин. Същият този Сталин, който удави германците с кръвта на съветските бойци, същият този Сталин, който упорства, България да бъде третирана като победена страна във Втората международна война, въпреки да е дала хиляди жертви във войната с Германия.

На Бунараджика през днешния ден няма Деня на Победата, нямаше и Деня на Европа, състоя се елементарен ден на Русия.







 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР