Новак Джокович установи пълна доминация на Откритото първенство на Великобритания

...
Новак Джокович установи пълна доминация на Откритото първенство на Великобритания
Коментари Харесай

Къде е Джокович: Уимбълдън пренебрегна защитаващия шампион в рекламата си за турнира

Новак Джокович откри цялостна доминация на Откритото състезание на Англия през последните години, триумфирайки 4 следващи пъти в най-старата тенис конкуренция. Въпреки това си достижение и обстоятелството, че е главният любимец за купата в Лондон и в идното издание на шампионата, то съгласно мнозина сърбинът не е получил полагащото му се внимание в рекламното видео на Уимбълдън, което провокира вълна от неодобрение по отношение на уредниците. 

Тазгодишната реклама на шампионата бе оповестена със слогана " Винаги друго отпреди " и се концентрира върху бъдещето на Шампионата, като в същото време уважава емблематичната му история, противопоставяйки традицията на новата епоха играчи, оставящи своя отпечатък в спорта. Във видеото е обърнато особено внимание на именити тенисисти като Роджър Федерер, Рафаел Надал, Джон Макенроу и Бьорн Борг, както и на домакинските звезди в лицето на Анди Мъри и Ема Радукану.

Големи полемики обаче породи минималното наличие на Новак Джокович, който участва за по-малко от две секунди в рекламата. " Къде е Новак? " - написа Марк Печи, който е някогашен ментор на Анди Мъри, а недоволството му бе подкрепено от различен реномиран треньор в лицето на Патрик Муратоглу, който прибави: " Това е превъзходен въпрос ". 

Припомняме, че 23-кратният притежател на трофеи от Големия шлем се насочва към Уимбълдън за да завоюва своя осми трофей на Свещената трева, който би означавал равнене на върха на Роджър Федерер в шампионата.



 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР