Новак Джокович успя за пореден път да покаже, че в

...
Новак Джокович успя за пореден път да покаже, че в
Коментари Харесай

Как ATP вбеси Новак Джокович

Новак Джокович съумя за следващ път да покаже, че сега няма по-добър тенисист от него в света и приключи на първи място в ранглистата на ATP.
 Новак Джокович и признанията му за Карлос Алкарас, Роджър Федерер и Рафаел Надал
Звярът, който Алкарас разсънва в Джокович

Смята ли сърбинът скоро да се пенсионира

Но сърбинът не остана доста удовлетворен от обстоятелството, че треньорът му Горан Иванишевич остана подценен. От ATP оповестиха, че наградата за треньор на годината отива при дуто Дарън Кейхил и Симоне Ваноци, които упражняват Яник Синер.

Това ядоса Джокович, който в Instagram въпреки всичко поздрави спечелилите, само че иронично се обърна към треньора си. " Горан, допускам, че би трябвало да спечелим 4 от 4 Големи шлема, с цел да може вероятно да бъдеш сметнат за треньор на годината. "

clearly feels Ivanisevic should have been coach of the year
— Saša Ozmo (@ozmo_sasa)

Недоволството на Новак Джокович продължи с огромна доза подигравка. Според него това, че е приключил преди всичко в ранглистата, спечелил е три трофея от Големия шлем и записал името си в историята на този спорт не е задоволително.
 Горан Иванишевич

Горан Иванишевич

Фрустрацията на Новак Джокович не е необяснима поради обстоятелството, че последният негов треньор, който завоюва премията за треньор на годината, бе Мариан Вайда през 2018 година
 Карлос Алкарас против Новак Джокович - признанието на испанеца за превъзходството на сърбина след Nitto ATP
Признанието на Алкарас за превъзходството на Джокович

Ето какво съобщи испанецът след Nitto ATP

През 2021 г. Горан Иванишевич даже не получи номинация за влиятелната премия, а точно тогава Джокович завоюва още веднъж три трофея от Големия шлем, пише TENNIS.com.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР