Новак Джокович пренаписа историята на тениса, печелейки своята 23-та титла

...
Новак Джокович пренаписа историята на тениса, печелейки своята 23-та титла
Коментари Харесай

Гордея се с теб, заповядай отново за съвет: Кирьос с шеговит поздрав към Джокович за трофея

Новак Джокович пренаписа историята на тениса, печелейки своята 23-та купа от Големия шлем, с която еднолично излезе отпред по този индикатор и направи голямо крачка към това да остане като най-великия състезател в историята на тениса. Разбира се, то доста скоро поздравленията към новия първенец на Ролан Гарос заваляха, а несъмнено Ник Кирьос беше виновен за една от най-култовите честитки към сърбина:

" Поздравления, Ноле! От това да ми искаш съвет по какъв начин да играеш върху клея до спечелването на Откритото състезание на Франция. Гордея се с теб, приятелю, тук съм по всяко едно време за теб, с обич, тренер Кигс " - гласи обявата на миналогодишния финалист от Уимбълдън, която също така се състои от остаряла негова фотография, където го виждам по какъв начин тренира с Джокович на червени кортове.

Самият 23-кратен притежател на " мейджър " титли пък побърза незабавно да благодари и на собствен ред съобщи, че ще помогне с каквото може на Кирьос, в случай че австралиецът има потребност от съвет за идния сезон на трева.
   View this post on Instagram

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР