Новак Джокович понесе сериозни критики през последната година, а главната

...
Новак Джокович понесе сериозни критики през последната година, а главната
Коментари Харесай

Серундоло: Джокович не е злодей; той помага най-много на останалите и е автентичен

Новак Джокович понесе съществени рецензии през последната година, а основната причина е неговият отвод да се имунизира. Сърбинът нееднократно беше определян за безконтролен и редица публицисти си разрешиха да изкажат мнение, че неговото държание е рисково за обществото. Не такова обаче е мнението на аржентинеца Франсиско Серундоло, който е един от най-прогресиращите състезатели в хода на сегашния сезон. Световният номер 25 вижда балканеца в напълно друга светлина и показа позицията си пред медиите:

" Новак е един от най-великите играчи, а знае всичко за всеки. Миналата година отидох да играя квалификации на шампионата в Белград и той ми се показа, след което стартира изцяло другарски диалог. Поздрави ме за достигнатия край в Буенос Айрес и също така беше наясно с всички мои останали достижения. Също по този начин ме пита няколко въпроси за брат ми. Бях шокиран по какъв начин сходен състезател се интересува от останалите тенисисти толкоз доста.

Някои се пробват да дефинират Джокович като изверг, само че това са основно най-големите последователи на Федерер и Надал, които нямат справедлив взор над нещата. Новак е достоверен, не се опасява да изрича действителните си мисли и е правилен на своите правила. Убеден съм, че той ще приключи кариерата си с най-вече трофеи от Големия шлем и тъкмо Джокович е индивидът, който оказва помощ най-вече на играчите от по-ниските равнища в професионалния тенис " - приключи първенецът в Бощад.

Източник: Tennis World USA

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР