Новак Джокович не се вълнува особено дали ще отнесе наказание

...
Новак Джокович не се вълнува особено дали ще отнесе наказание
Коментари Харесай

Новак Джокович: Не ми пука дали ще ме накажат

Новак Джокович не се вълнува изключително дали ще отнесе наказване за политическото обръщение, което направи след успеха си в първия кръг на " Ролан Гарос ". Носителят на 22 трофеи от " Големият шлем " написа на тв камерата " Косово е сърцето на Сърбия! Спрете насилието! "

" Не съм политик и нямам желание да влизам в политически разногласия. Като сърбин доста ме боли това, което се случва в Косово. Боли ме за нашите хора, които са изгонени от общините.

Най-малкото, което мога да направя, е това... Чувствам се виновен като социална персона и наследник на човек, който е роден в Косово.

Чувствам потребността да покажа поддръжка на цяла Сърбия. Не знам какво е бъдещето за сръбския народ и Косово, само че е доста належащо да се покаже поддръжка.

Не знам какво ще стане. Дали ще ме санкционират? Не ми пука, отново бих го направил. Аз съм срещу войните и всевъзможни спорове, постоянно съм го изразявал обществено. Косово е нашето огнище, нашата цитадела, там намират най-важните манастири... ", сподели Джокович на конференцията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР