Новак Джокович може да спечели най-малко 28 титли от Големия

...
Новак Джокович може да спечели най-малко 28 титли от Големия
Коментари Харесай

Ник Кирьос прогнозира колко титли от Големия шлем ще спечели Джокера

Новак Джокович може да завоюва минимум 28 трофеи от Големия шлем и да стане най-успешният тенисист в историята на спорта, предвижда Ник Кирьос.

Прогнозата пристигна откакто 35-годишният Джокович стигна до 22-рия си трофей от Големия шлем в неделя, като завоюва Откритото състезание на Австралия за десети път. Сега той държи върха дружно с Рафаел Надал, само че Джокович съобщи ясно след триумфа си, че се усеща кадърен да завоюва още огромни титли.

Кирьос е противник на Джокович и загуби от него на финала на " Уимбълдън " предходната година, само че австралиецът стана и един от най-големите фенове на сръбския тенисист.

След успеха на Джокович над Стефанос Циципас във финала в Мелбърн, Кирьос написа с Туитър: " Хаха, споделих ви. Създадохме страшилище. Браво, Джокович! " " Седя на дивана и се любувам на цялото шоу. Той ще завоюва 28 трофеи от Големия шлем елементарно ", добави още австралиецът, впечатлен от якето, което сърбинът облече с №22. То подсещаше на Роджър Федерер, който постави №15 след триумфа си на " Уимбълдън " през 2009, когато поведе в конкуренцията по трофеи за Големия шлем при мъжете.

" Ролан Гарос " през май и юни може да показа страхотна борба за купата, като 14-кратният победител Надал ще преследва още един трофей в Париж, до момента в който Джокович ще се опита да го детронира и да завоюва 23-а купа, колкото има и Серина Уилямс при дамите.

Австралийката Маргарет Корт има повече огромни трофеи от всеки - 24, само че Кирьос счита, че Джокович скоро ще я изпревари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР