Новак Джокович днес ще излезе на корта в мач за

...
Новак Джокович днес ще излезе на корта в мач за
Коментари Харесай

Джокович: Няма да съжалявам при загуба, защото съм направил всичко, за да съм най-добрия

Новак Джокович през днешния ден ще излезе на корта в мач за историята, пробвайки се да се трансформира в първия играч, който доближава до 23 " мейджър " трофея от основаването на спорта. Бившият номер едно напълно естествено показва убеденост в личните си сили преди началото на дуела, само че в същото време очевидно няма да бъде прекомерно недопечен със себе си, в случай че допусне проваляне през днешния ден, съдейки по изказаната от него философия, която се старае да следва:

" Знам по-добре съвсем от всеки по какъв начин да се приготвя за сходен край. Каспър е експерт на червени кортове и беше финалист тук през предишния сезон, което споделя задоволително за неговото равнище. Мисля, че той е научил доста уроци, откакто игра против Рафа в миналогодишния край и чакам този път да бъде по-солиден и да има вяра, че може да завоюва. Най-важното е да съм изцяло възобновен физически, с цел да бъда подготвен за възможна петсетова борба.

Вярвам, че още преди да излезеш на корта, то ти би трябвало да си приключил 50 % от работата си. Моята подготовка е извънредно професионална и няма да изпитам страдание, в случай че изгубя, тъй като съм дал всичко от себе си, с цел да бъда най-хубавия " - споделя 22-кратният първенец от Шлема.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР