Нова Зеландия победи Норвегия с минималното 1:0 в първия мач

...
Нова Зеландия победи Норвегия с минималното 1:0 в първия мач
Коментари Харесай

Нова Зеландия победи Норвегия в първия мач от световното първенство по футбол за жени

Нова Зеландия победи Норвегия с минималното 1:0 в първия мач от международното състезание по футбол за дами. Хана Уилкинсън означи победното попадение на стадион " Еден Парк " в Оукланд.

През първото полувреме скандинавките демонстрираха по-офанзивен футбол, до момента в който владението на топката пък бе на страната на новозеландките. До прецизен удар обаче по този начин и не се стигна.

След почивката домакините откриха резултата. Хана Уилкинсън засече с едно допиране подаване в наказателното поле на Джаки Хенд. Нападателката означи третото си попадение на международно състезание.

До края на мача европейките бяха по-активни в напред във времето. Тува Хансен стреля отвън наказателното поле, само че Виктория Есън мазета топката в напречната греда.

В заключителните минути на срещата възпитаничките на Итка Климкова получиха дузпа след намесата на ВАР за игра с ръка на Тува Хансен. Рия Пърсивъл стреля от бялата точка, само че в напречната греда.

Нова Зеландия пркъсна серия от 15 мач без победа на международни финали. Тимът оглави класирането в група " А ". Останалите тим в групата са Швейцария и Филипини.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР